Молитви подяки за їжу на кожен день

Господи, я освячую цю їжу Твоїм словом і молитвою.

Молитва Сили

Батько Бог, спасибі тобі за цю їжу, яку ми збираємося з’їсти. Хоч ми та не просили Тебе про це, Господь, ти надав нам це, спасибі за цю величезну любов. Коли ми приймаємо цю їжу, нехай наші тіла зміцняться, щоб ми могли стати сильними та продуктивними. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Спілкування під час молитви перед їжею

Дорогий Бог, ми дякуємо Тобі за те, що ти доглядав за нами протягом дня. Коли ми їмо цю трапезу, нехай цей час послужить нам часом для спілкування один з одним. Нехай все, що ми робимо або говоримо, буде для твоєї слави, Господь. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

 ""

Молитва за їжу

Господи, я освячую цю їжу Твоїм словом і молитвою. Коли ми сідаємо насолоджуватися цією трапезою, давайте завжди пам’ятати про те, що потрібно завжди працювати заради їжі, що дає нам життя вічне, яку дає нам наш Господь Ісус. Бажаю нам з любов’ю насолодитися цією маленькою порцією. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва за тих хто готував їжу

Небесний Отець, спасибі за цю їжу. Так підтримає і порадує наші серця. Дякую за людину, яка його підготував. Благослови їх у всіх їхніх починаннях. Нехай їх чаші переливаються, і нехай добро і милосердя супроводжуватимуть їх в усі дні їх життя. Ми любимо і шануємо вас, тому що ви той, хто дає нам їжу. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.