Молитви смирення, доброти і зцілення

Давайте ж з цього дня почати ставити інтереси інших вище наших егоїстичних інтересів.

Молитва про доброту

Дорогий Господь, важко бути добрим до своєї сім’ї, коли вона погано до тебе ставиться. Але недоброзичливість тільки погіршує ситуацію. Господи, нехай Твій дух допоможе нам розв’язувати проблеми, які у нас є між собою. Коли ми зустрічаємося та обговорюємо наші розбіжності, допомагайте нам проявляти доброту один до одного, як Ісус був добрий до грішників. Видаліть гордість з наших сердець і допоможіть нам бачити один в одному дітей Божих, яких ніжно любить і прощає наш Небесний Отець. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Молитва зцілення

Дорогий Господь Ісус, ви говорите своїм словом, що ті, хто працюють і обтяжені, повинні прийти до вас, і ви дасте їм спокій. Ісус, я прийшов до тебе з цим тягарем, який несу протягом довгого часу. У нашій родині так багато невирішених питань, але ніхто не хоче їх вирішувати. Ми все удаємо, що все в порядку, але насправді ми вже не такі близькі, як були сім’єю. Принесіть зцілення в наші серця. Нехай будь-яка образа, біль і погані спогади змиваються вашою кров’ю. Очисть нас від образ і гіркоти та допоможи нам любити один одного так само як ти любиш нас. Ми молимося про це з довірою і вірою у Твоє святе ім’я, амінь.

Молитва смирення

Господи, дякую тобі за мою дорогоцінну сім’ю. Дякую за вашу захист і любов до нас. Небесний Отець, рука ворога спрямована проти цієї сім’ї. Ми більше не підходимо до сімейних справах зі смиренням. Боже, бийся за нас. Допоможіть нам бути скромними не тільки стосовно вас і іншим, але навіть коли ми взаємодіємо один з одним. Навіть якщо ми можемо не погоджуватися весь час, допоможіть нам бути смиренними та слухати один одного, навіть якщо у нас різні погляди. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва про інтереси інших

Небесний Батько, дозволь Твоєму Святому Духу навчити нас, як ставити інших людей на перше місце, точно так же, як Ви ставили нас на перше місце, віддаючи свого єдиного Сина померти на хресті за нас. Нехай ми випробуємо вашу любов на новому і більш глибокому рівні, щоб ми могли любити один одного любов’ю Христа. Давайте ж з цього дня почати ставити інтереси інших вище наших егоїстичних інтересів. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.