Молитви про подолання труднощів і дають силу мого брата

Господи, будь ласка, допоможіть моєму братові подолати будь-які внутрішні чи зовнішні перешкоди.

Молитва сили

Боже, я прошу Тебе про це з люблячим серцем. Будь ласка, принеси сили моєму братові. Нехай його тіло і розум знайдуть енергію і завзятість, щоб увійти у свою долю. Я знаю, що у Тебе припасені для нього важливі справи, Господь. Будь ласка, допоможіть моєму братові подолати будь-які внутрішні чи зовнішні перешкоди. Очистить його дух від гріха і допоможіть йому зробити нові кроки вперед. Нехай через Тебе він знайде в собі сили взятися за справу сьогодні. Амінь.

Молитва про подолання труднощів

Бог Перемоги, моєму братові довелося пройти через безліч випробувань. Його серце зазнало біль і негаразди. Так увійде Ти так рясно в його життя, Господь. Нехай він відчуває Твоє керівництво і любов з кожним новим вдихом. Покажи йому Свій чудовий план і приведи його у Свого. Нехай він знову побачить добро, радість і мир. Нехай через Тебе він відчує себе відпочив і зможе піти від болю. В ім’я могутнього Ісуса, Амінь.

 ""

Молитва за мого молодшого брата

Всемогутній і Вічний Бог, я прошу Тебе бути з моїм молодшим братом. Він шукає світ з м’яким духом і невинною радістю. Нехай він збереже в собі цей юний характер. Проведіть його через життєві перешкоди та нагадайте йому про всю любові та підтримки, які його оточують, як тут, на цій землі, так і від Тебе у Твоїй вічному царстві. Будь ласка, захисти його, Господь. Дайте йому час сяяти та рости. Я прошу про це з любов’ю до мого молодшого брата. В ім’я могутнього Твого Сина Ісуса. Амінь.

Молитва за мого старшого брата

Боже, я молюся за свого старшого брата. Він любив мене і захищав мене. Він навчив мене Твоєї доброти. Я молюся, щоб Ти захистив його і підтримав. Осип його любов’ю і Твоїм всемогутнім присутностям. Охороняла і зберігала його, як і мене. Наповни його розрадою, знаючи, що Ти поруч з ним. Будь ласка, підтримуйте і зміцнюйте наші відносини. Нехай ми пройдемо по цьому житті разом нерозривними путами, радіючи Тобі. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!