Молитви, щоб вороги усвідомили свою неправоту і залишили мене в спокої

Господи, постав мене, щоб жити так, щоб ці нападники на мене люди усвідомлювали, наскільки помилкові їх дії.

Молитва, щоб вороги усвідомили свою неправоту

Ісус, мій Спаситель, Ти праведний і святий. День за днем ​​мене атакують вороги, які несправедливо переслідують мене. Зміцни мене, щоб жити так, щоб ці нападники на мене люди усвідомлювали, наскільки помилкові їх дії. Нехай вони дадуть мені спокій. Наведіть їх до покаяння і зміни серця. Дай мені стійкість і дій чесно, щоб вистояти, навіть коли мене оббрехали. Мені потрібно, щоб Ти розвинув в мені ці якості. Я молюся в ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про те, щоб вороги пішли, а я заспокоївся з втіхою від Бога

Всемогутній і Вічний Бог, я завжди вірю в Тебе. За часів чвар заховай мене Своїми крилами та захисти мене від моїх ворогів. Тому що мої вороги тікають від мене. Захищаючи мене від тих, хто шукає зла, Ти той, в кого я радію. Коли вороги шукають мого руйнування, Ти засмучуєш їх плани. Як тихий ставок або мирний сад, так моя душа відпочиває, знаючи, що Ти мій Батько. В Тобі я довіряю своє життя назавжди. Амінь.

 ""

Молитва, щоб Бог судив моїх ворогів

О Боже, мій Хранитель обіцянок, Ти сидиш на Твоєму престолі на небесах. Попри те, що я шкодую про те, що вороги продовжують здійснювати несправедливі дії та, здається, уникають наслідків, я лежу на тому факті, що помста належить Тобі. Не сталося нічого, що не буде врахована в той день, коли Ви будете судити. Господь, Ти велиш мені не мстити тим, хто нападає на мене, бо Ти той, хто виконає вчинене правосуддя. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли Ти все виправиш. Я відпочиваю у Твоїй доброті. Амінь.

Молитва про стійкість до вигнання ворогів

Батько, мій чудотворець, Ти приготував Своїх святих для добрих справ в усі часи. Прямо зараз на мене нападають противники з усіх боків, і я не бачу способу врятуватися. Дайте мені внутрішню силу і глибоку стійкість, щоб я міг триматися і не здаватися. Переживши будь-якого супротивника, нехай моя стійкість стане свідченням Твоєї роботи в мені. Я молюся, щоб будь-яка спроба зламати мене була відвернена і мої вороги здалися. Прийміть мене в Христі. Амінь.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.