Молитви, які допоможуть пережити важкі часи

Господи, я визнаю свою неспроможність перед обличчям моїх обставин. Прийди з великою силою і спаси мене! Послухай мою молитву.

Багато життєві ситуації можуть змусити нас почувати себе виснаженими та зламаними. Ці молитви, що надихають молитві про безвихідних ситуацій, які допоможуть вам знову зосередитися на Христа і Його обіцянки.

Молитва Богу Помічнику Моєму

Боже, мій Помічник, я визнаю свою неспроможність перед обличчям моїх обставин. Прийди з великою силою і спаси мене! Послухай мою молитву, Боже, зверни увагу на моє прохання. З Вашою допомогою я не тільки переживу це, але і досягну успіху в цьому! Нехай всі ці сили, які виступили проти мене, будуть відвернуті від мене. Я шаную тих, хто Твоє Ім’я, Господи, за те, що Ти виконаєш Свої обіцянки. Амінь.

Іди переді мною молитва

Вічний Господь, Ти мій світ за часів негараздів. Іди попереду мене і згладити нерівності. Будь моїм провідником. Я знаю, що в таких ситуаціях моя віра піддається випробуванню, і я радий, що довіряю вам. Як би я не втомився, обіцянку твоєї присутності підіймає мій дух і вселяє надію. Ти моя сила, я не зможу пройти через ці негаразди без тебе. Амінь.

 ""

Допоможіть мені молитвою

Небесний Отець, Моє серце стривожено. Я кличу до тебе про допомогу. Допоможіть мені подолати ці труднощі, тому що ви розумієте мою боротьбу. Нехай Твоя могутня рука все влаштує для мене, Господь. Ти джерело моєї сили, я не впораюся поодинці. Нехай твої ангели спостерігають за мною на кожному етапі шляху. Мої вороги чекають, коли я впаду, але з тобою я знаю, що витримаю. Я вірю в тебе. Амінь.

Ти моя сила молитва

Батько, ти віддав свого єдиного сина померти на хресті, щоб я міг врятуватися. Ви обіцяли бути зі мною за будь-яких обставин. Що ще ти для мене не зробиш? Мої моменти випробувань ніщо перед вами, тому що я вже подолав їх вірою. Ти моя сила. Ти вірний Батько. Моє серце радіє твоєї любові. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.