Молитви підпорядкування і керівництва Святого Духа

Батьку, допоможи мені не тільки відкрити та зрозуміти ваше керівництво і вашу волю, а й змусити мою волю коритися вашій.

Молитва духу істини

Господь, я дякую Тобі за те, що ти благословив нас, що вірять в Тебе, Духом Істини. А тепер, Святий Дух, будь ласка, направ мене до істини та допоможи мені використовувати силу твоєї істини. Скажіть мені, що ви чуєте від Отця, і оголосите мені, що має статися. Вкажіть шлях на незвіданій території та розкрийте скарби Бога. Своїм небесним вогнем просвіти мої духовні очі, щоб бачити те, що бачиш ти. Амінь.

Підпорядкування керівництву Духа

Батьку, допоможи мені не тільки відкрити та зрозуміти ваше керівництво і вашу волю, а й змусити мою волю коритися вашій. Дай мені вуха, щоб уважно прислухатися до того, що я повинен робити, і бажання виконати твої вказівки. Направ мене у будь-яку мудрість, навіть якщо вона відрізняється від «мудрості» світу. Допоможіть мені говорити те, що ви говорите мені, і робити те, що ви мені говорите. Спасибі, що вчіть мене. Амінь.

 ""

Молитва незнайомих шляхів

Господь, мій Помічник, поки я йду незнайомими дорогами, направ мене. Перетвори темряву у світло переді мною, а нерівності – в рівну землю. Я не знаю, що буде за наступним поворотом або які несподівані речі зустрінуться на моєму шляху, але ви все знаєте. Я віддав себе у твої руки зі спокійною вірою. Я дякую вам за ваше постійну присутність – за те, що ви перебуваєте в мені, коли я перебуваю в вас. У твоїй присутності світло. Амінь.

Світильник Божої молитви

Бог Істини, я дякую Тобі за твої заповіді та вчення. Я твердо впевнений, що не залишу їх, але завжди буду пов’язувати їх своїм серцем. Коли я йду, нехай ваші вчення направляють. Коли я ляжу, нехай вони доглядають за мною. Коли я прокидаюся, нехай вони говорять зі мною. Ваші вчення освічують моє розуміння. Дякую вам за те, що ваша мудра й повчальна дисципліна зберігає і продовжує мені життя. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.