Молитва для зміцнення віри та надії у важкі часи

У нашому житті багато змінних сезонів. Ми переходимо від почуття радості і близькості до Господа до скорботи і відчуття, ніби він далеко.

У нашому житті багато змінних сезонів. Ми переходимо від почуття радості і близькості до Господа до скорботи і відчуття, ніби він далеко. Ми боремося з нашими сумнівами і питаннями, задаючись питанням, чи чує нас Бог чи він взагалі справжній. Наша віра зменшується, коли ми дивимося навколо нас, а не на Бога і Його мету. Жоден християнин не проходить через це життя, не відчуваючи себе слабким у своїй вірі час від часу, але ми все можемо заспокоїтися, знаючи, що Бог завжди з нами. Він з нами в будь-якому часу життя, хорошому або поганому.

Нехай ця молитва зміцнять вашу віру, підбадьорить ваше стомлене серце, дасть вам надію і нагадає вам про постійну присутність Бога і нескінченної вірності.

Молитва про віру, надію в важкий рік

О, Боже,

Спасибі, що допоміг нам пережити цей важкий рік. Спасибі Тобі за те, що Ти проніс нас через невпевненість в глибоких водах, через полум’я випробувань і через біль важких втрат. Ми постійно усвідомлюємо, наскільки Ти нам потрібен, Ти, Твоя сила, допомагає нам навіть в найважчі дні.

Будь ласка, прости нас за те, що ми приділили занадто багато часу і уваги іншим речам, за те, що звернулися до інших людей, перш ніж прийти до Тебе першими. Допоможи нам знову замислитися про Тебе. Спасибі, що прийшов, щоб подарувати нове життя, мир, надію та радість. Спасибі, що Твоя сила досконала в нашій слабкості.

Допоможіть нам згадати, що дар Христа, є нашим найбільшим скарбом. Наповни нас своєю радістю і миром твого Духа. Направ наші серця і уми до Тебе. Дякую за про те, що як у святкові, так і в сезонні свята Ти завжди з нами. Тому що Ти ніколи не покидаєш нас. Дякую за Твоє щоденне потужну Присутність в нашому житті, за те, що ми можемо бути впевнені, що Твоє серце до нас, Твої очі над нами і Твої вуха відкриті для наших молитов. Спасибі, що Ти оточуєш нас прихильністю, як щитом і ми в Твоїй безпеці.

Ми вирішили сьогодні бути ближче до Тебе і міцно тримати  в наших серцях і житті. Без Тебе ми напевно зазнаємо невдачі, але з Тобою є велика надія. Дякую за Твою цілющу силу, спасибі за те, що проведеш нас по життю в цьому році. Ми з нетерпінням чекаємо всього, що Ти нам приготував.

В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.