7 спільних молитов, які можуть змінити ваше життя

Молитва, однак, занадто проста і дуже важлива, щоб відсунути її на другий план.

Для досягнення найкращих результатів використовуйте щодня.

Молитва – основа релігійного життя. Вона згадується в Біблії сотні разів і з’являється в кожній книзі і кожному розділі Священного Писання. Молитися Богу про допомогу і прославити Його за Його добрі справи – центральні теми Біблії. На жаль, багато християн думають про молитву пізніше, і в кінцевому підсумку до них звертаються так само, як і до новорічних постанов: більше тренуватися або є здоровіше. Ви приходите в тренажерний зал і на кілька тижнів намагаєтеся харчуватися чисто, але з приходом Дня святого Валентина ви знову пропускаєте тренування, перекушуєте Doritos і називаєте пару Poptarts абсолютно здоровим сніданком. Духовні вправи через молитву зазвичай закінчуються тієї ж повільною смертю, що і фізичні вправи. Молитва, однак, занадто проста і дуже важлива, щоб відсунути її на другий план, поки ви не відчуєте, що у вас є на це час. Ви, мабуть, відчуєте, що у вас недостатньо часу, але вам не потрібно присвячувати годинник кожен день молитві, щоб ваша молитовна практика сильно змінила ваше життя.

Ось сім поширених молитов, які можуть змінити ваше життя, якщо ви зосередитеся на їх словах і спробуєте втілити в життя їх послання.

Молитва безтурботності

 ""

Бог, дай мені безтурботність прийняти те, що я не можу змінити,

сміливість змінити те, що я можу,

і мудрість знати різницю.

Жити один день за раз;

насолоджуватися одним моментом за раз;

прийняття негараздів як шлях до миру;

приймаючи, як Він, цей гріховний світ таким, яким він є, а не таким, як я хотів би;

Віра в те, що Він все виправить, якщо я підкорюся Його волі;

що я можу бути досить щасливий в цьому житті

і надзвичайно щасливі з Ним назавжди в наступному.

Амінь.

Молитва про безтурботності – одна з найвідоміших сьогодні молитов. Перша строфа надзвичайно популярна як серед християн, так і серед які християн. Друга строфа, однак, набагато менш відома і зустрічається в набагато меншій кількості цитат або мотиваційних картинок. Однак обидві строфи однаково цінні. Першу строфу ви можете повторювати про себе, коли маєте справу з розчаруванням або почуттям безпорадності. Це допоможе вам зрозуміти, чи дійсно ваша лють корисна. Хоча людям завжди потрібно бути обережними, щоб їх гнів не змушував їх накидатися або проявляти насильство в словах або діях, сама Біблія показує, що іноді лють є правильною реакцією. Сам Ісус був розгніваний купцями і продавцями грошей в Храмі до такої міри, що почав буквально перевертати столи. Однак гнів корисний тільки в тому випадку, якщо він може привести до змін. Якщо ви обурені торгівлею людьми і ця лють підштовхує вас приєднатися до організації, присвяченій викоріненню лиха сучасного рабства, ваш гнів корисний. Якщо все, що ви робите, це робите кілька повідомлень в соціальних мережах, а потім забуваєте про проблему, ваш гнів буде порожнім і марним. Якщо ви в люті через те, що гілка дерева впала на вашу машину і розбила лобове скло, ви можете або продуктивно використовувати цей гнів, видаляючи схожі мертві кінцівки з інших дерев навколо вашого будинку, або ви можете проявити даремний гнів і стояти там, лаючись на дерево.

Розчарування має місце в житті, і молитва про безтурботності важлива, оскільки вона не просто закликає вас змінити те, що ви можете, але зосередити свої зусилля на тому, щоб дійсно змінити ситуацію. Друга строфа більш детально описує шлях до досягнення безтурботності, яку молитва просить дати Бог. Насолода маленькими моментами і визнання того, що життя прекрасне, незважаючи на її недосконалість, – хороший спосіб працювати над досягненням спокою в своєму житті.

Благослови нас, Господи,

і ці дари Твої,

що ми збираємося отримати від Твоєї щедрості

через Христа, Господа нашого.

амінь

Господи, дякую за їжу перед нами,

сім’я і друзі поруч з нами і любов між нами.

амінь

Спасибі тобі, Господи

для цієї їжі, для відпочинку і вдома, і на все добре;

для вітру, дощу і сонця зверху;

але найбільше тих, кого ми любимо.

амінь

 ""

«Проголошення благодаті» – звичайна фраза в християнських родинах, але є приголомшливе кількість християн, які насправді не знають, як сказати «благодать» або проілюструвати вираз «олень у світлі фар», коли їх просять помолитися перед їжею. Сьогодні ця традиція може здатися старомодною, але молитва перед їжею допомагає згадати, наскільки ви щасливі, і може нагадувати вам про тих, кому не пощастило, що у них достатньо їжі. Існує нескінченна кількість варіантів благодаті, і у багатьох деномінацій є версія, яку вони вважають за краще. Ви можете дотримуватися традиційної версії або створити свою. Суть в тому, щоб просто подякувати Богові за те, що у вас є, і приділити час тому, щоб оцінити свої благословення. Ця подяка може творити неймовірні речі у вашому житті.

Молитва Господня

Отче наш, що єси на небесах! Хай святиться ім’я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі, хліб наш насущний дай нам сьогодні, і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим, і не введи нас у спокусу , але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є Царство і сила і слава на віки.

Отче наш – найвідоміша молитва у всьому християнстві. Кожен християнин чув це і знає, що це засноване на молитві, яку Сам Ісус сказав молитися. Однак ця спільність молитви часто заважає християнам визнати силу слів в молитві. Коли в останній раз ви дійсно звертали увагу на те, що ви говорили, коли читали молитву «Отче наш», а не просто заучували напам’ять?

Молитва «Отче наш» звертається до Бога знайомим чином. Він не Творець або Майстер, але Батько. Молитва – це християнин, який звертається до когось, хто, як він знає, любить їх, і молиться про те, щоб Бог перетворив землю в світ, що відповідає тому, яким Він був спочатку. Він просить Бога пам’ятати як про мирських потребах Його вірних, таких як хліб для їжі, так і про їх духовні потреби, не відчуваючи їх спокусою, перш ніж вони будуть готові зустріти його лицем до лиця. Будь-яка з цих ідей досить сильна, щоб бути підставою для цілого молитовника, але молитва «Отче наш» дає кожному з них тільки кілька коротких слів.

Якщо ви дійсно хочете змінити своє життя, міркуйте над словами молитви «Отче наш», а потім зробіть все можливе, щоб жити по ним. Станьте ближче до Бога. Будьте вдячні за те, що ваші повсякденні потреби задоволені. Навчіться прощати інших. Прийміть той факт, що ви зіткнетеся зі спокусою, і приготуйтеся до нього. Якщо ви зможете зробити ці чотири речі, ваше життя стане невпізнанною на той час, коли ви закінчите.

Тепер я укладаю мене спати

Тепер я лягаю спати.

Я молю Господа зберегти мою душу.

Якщо я помру раніше, ніж я прокинусь,

Я молю Бога забрати мою душу.

Якщо я буду жити іншими днями,

Я молю Господа направити мене.

Батько, Тобі я молю,

Ти боронив мене весь день;

в безпеці я в твоїх очах,

спокійно дай мені поспати сьогодні ввечері.

Благослови мої друзі, благослови весь світ;

допоможіть мені навчитися допомагати;

бережи мене кожен очах Твоїх;

так що всім бажаю спокійної ночі.

амінь

Як часто ви залишаєте справи незавершеними, тому що впевнені, що зробите їх завтра? Скільки разів ви лягали спати, не виправляючи помилки і не вибачаючись перед коханою людиною, тому що вважали, що впораєтеся з цим вранці?

«Тепер я укладаю мене спати» – це проста і популярна молитва, яка нагадує людям, що ні у кого немає гарантії, що у них буде ще один день або навіть ще один момент. Молитва служить як для того, щоб ви більше цінувати час, який вам дається, так і для того, щоб спонукати вас використовувати його правильно. Живіть тим шляхом, яким керує Бог, і проявляйте чуйність і подяку. Це найкращим чином переверне ваше життя. Чесно кажучи, просте порушення припущення про те, що вам гарантований ще один день, може змусити вас максимально використовувати кожен момент і направити вас на шлях життя без жалю.

Тим не менш

Люди часто бувають нерозумними, ірраціональними і егоїстичними.

У будь-якому випадку вибачте їх.

Якщо ви добрі, люди можуть звинуватити вас в егоїстичних прихованих мотивах.

Все одно будь добрим.

Якщо ви досягнете успіху, у вас з’являться невірні друзі і кілька справжніх ворогів.

Все одно домагайтеся успіху.

Якщо ви чесні та щирі, люди можуть вас обдурити.

У будь-якому випадку будь чесним і щирим.

Те, що ви створювали роками, інші можуть зруйнувати в одну мить.

Все одно створюйте.

Якщо ви знайдете безтурботність і щастя, деякі можуть позаздрити.

Все одно будь щасливий.

Те хороше, що ви робите сьогодні, часто буде забуто.

У будь-якому випадку творіть добро.

Робіть все, що у вас є, і цього ніколи не буде достатньо.

У будь-якому випадку викладайся на все сто.

В кінцевому рахунку, це між вами і Богом.

У всякому разі, між вами і ними ніколи не було.

Знамените вірш святої Терези не є традиційною молитвою, але воно служить нагадуванням про те, що потрібно прожити краще життя, і благанням до Бога допомогти вам в цьому. Він закликає християн жити хорошим і щасливим життям, ігноруючи всіх тих, хто намагається їх принизити. Це також нагадує їм, що єдиний, чиє судження має значення в кінцевому підсумку, – це Бог, тому живіть згідно з тим, що Він хоче, а не непостійним вимогам інших людей. Якщо ви дійсно зможете відмовитися від турботи про те, що інші можуть подумати або як вони можуть відреагувати, і зосередитися на тому, щоб жити праведним і щедрою життям, ви виявите, що змінилися на краще.

Молитва за солдатів

О Боже,

Це молитва, яку я говорю сьогодні ввечері.

Це заради моєї коханої людини, який повинен боротися.

Ця молитва не тільки для них,

але для всіх військових далеко від будинку.

Прошу зберегти їх в цілості й схоронності

на шляху до місця призначення.

Ми любимо і шануємо тих, кого просять воювати,

Так що зберігаєте їх для нас сьогодні ввечері.

амінь

Бог,

Будь ласка, благослови наших солдатів,

Захисники нашої землі,

Слуги закликають до битви

Коли наша країна займе позицію.

Будь ласка, дайте їм сили і мужності

І серця, які пробачать,

З миром і розумінням

У світі, вільному для життя.

Молитви нашої країни з ними

Незалежно від того, де вони бродять.

Будь ласка, будь з ними, Боже,

і благополучно доставити їх додому.

Амінь.

Ветерани, які діють військові, поліція і служби швидкого реагування – все заслуговують подяки та поваги людей, яких вони захищають. Таким чином, ніяка молитовне життя не була б повною без молитов з визнанням і вдячністю тих, хто охоче ризикує всім заради своєї країни і суспільства. Визнання того, що ваші свободи і свободи купуються і захищаються тими, хто добровільно віддав своє життя за незнайомців, допоможе вам більше цінувати їх. Це також допоможе вам усвідомити, наскільки вам пощастило, що у вас є ці свободи, і, сподіваюся, спонукає вас зробити все можливе, щоб допомогти звільнити тих, кому не пощастило.

Молитви для солдатів можна легко змінити, включивши в них співробітників служби швидкого реагування, поліцію, ветеранів або кого-небудь ще, хто добровільно поставив себе на лінію вогню, щоб захистити людей, які, можливо, ніколи не оцінять це або навіть не дізнаються про свої жертви. Ви також можете включити в список військовослужбовців, поліцейських і сім’ї служб швидкого реагування, які проводять щодня в житті, знаючи, що їх дружина, батьки, брати чи сестри або дитина можуть не повернутися додому безпечно або взагалі.

Ранкова молитва

О Боже,

До сих пір я прожив життя так, як мені наказав. Я не брехав, не виходив з себе, що не брехав і не лаявся. Я не був жадібним, сварливим, егоїстичним, лінивим, хтивим або надмірно поблажливим. Я не огризався на своїх близьких і не лаяв сусіда. Я не заздрив і не дозволяв заздрості керувати моїм мовою або своїми діями.

Однак через кілька хвилин я встану з ліжка. З тих пір мені, ймовірно, знадобиться твоя допомога.

Амінь.

У Бога є почуття гумору, і якщо ви будете щодня сміятися над своїм власним, це може творити чудеса з вашим поглядом на життя. Молитва може здатися нешанобливості, але сама Біблія сповнена двозначності, розумних образ, нестандартних жартів і навіть трохи дріб’язкового гумору. Отже, немає нічого поганого в тому, щоб почати свій день зі сміху. У всякому разі, це може поліпшити ваш настрій і дозволити вам жити краще, дозволяючи вам бути більш терплячим і розуміючим з тими, з ким ви зустрічаєтеся. Це також може бути хорошим способом скласти список того, чого ви хочете уникати протягом дня. Якщо вам потрібна допомога в тому, щоб позбутися від звички робити імпульсивні покупки, тому що фінансові труднощі шкодить вашому шлюбу, згадайте про це в своїй ранковій молитві. Якщо ви були недовговічні зі своїми дітьми, скажіть Богу, що ви не втратили терпіння по відношенню до них. Потім подивіться, як довго протягом дня ви можете тримати першу половину молитви, список того, що ви ще не зробили, вірним. Трохи гумору і зосередженості можуть багато в чому змінити ваше життя, і молитва про все це допоможе вам згадати, що ви не самотні, коли вносите ці зміни.

Молитва здається однією з тих речей, які, за словами багатьох християн, вони хочуть робити більше, але насправді ніколи не встигають зробити. Однак вам не потрібна товста книга незрозумілих молитов або молитовне служіння, щоб поліпшити ваше молитовне життя. Просто витратьте час і сили на те, щоб зосередитися на відомих вам молитвах, може бути більш ніж достатньо, щоб змінити ваше життя.

Як Христос показав за допомогою невеликої кількості риби і хліба, маленькі дари можуть зробити великі справи, якщо ви віддасте їх в руки Бога.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.