Короткі молитви перед операцією, проти психічного розладу, для сили і впевненості

Боже, дай мені таку впевненість в силі твоєї благодаті, щоб, навіть коли я боюся, я міг повністю довіритися тобі.

Для тих, хто страждає на психічний розлад

Благословенний Ісус, розради твоєї любові я пропоную тобі спогади, які переслідують мене, тривогу, яка мене бентежить, відчай, яке лякає мене, і моє розчарування через мою нездатність ясно мислити. Допоможіть мені знайти в моїх спогадах ваше прощення і пізнати ваш світ в моїй біді. Доторкнися до мене, Господи, і наповни мене своїм світлом і своєю надією. Амінь.

Для одужання від хвороби

Боже, сила слабких і розраду страждають: почуй мої молитви та даруй мені силу Твоєї благодаті, щоб моя хвороба звернулася в здоров’я, а моя печаль – в радість. Заради Ісуса Христа. Амінь.

Для сили та впевненості

Милостивий Бог, єдине джерело життя і здоров’я: допоможи та визволь мене, і дай свою силу зцілення тим, хто служить моїх потреб, щоб моя слабкість могла бути звернена в силу і впевненість у вашій люблячої турботи. Заради Ісуса Христа. Амінь.

Для безсонних

Святий і Благословенний: сій на мене, коли я лежу без сну. Освіти мій дух і дай мені спокій в тобі, щоб я міг визнати тебе справжнім Богом, що виводить нас з темряви до нашого вічного світу. Амінь.

Для відпочинку

 ""

О Боже, моє пристановище і сила: в цьому місці невблаганного світла і шуму огорни мене своїм святим темрявою і тишею, щоб я міг спокійно відпочивати в затінку твоїх крил. Амінь.

Для освячення хвороб

Освяти, про Святіший, мою хворобу, щоб усвідомлення слабкості могло додати сили моєї віри та рішучості моєму покаяння і дай мені одужати по твоїй волі. Через Ісуса Христа, нашого Спасителя. Амінь.

Перед операцією

Люблячи Бога, я молю, щоб ти потішив мене в моїх стражданнях, допомагав моїм цілителів умінням і благословляв засоби, що використовуються для мого лікування. Дай мені таку впевненість в силі твоєї благодаті, щоб, навіть коли я боюся, я міг повністю довіритися тобі. Через нашого Спасителя Ісуса Христа. Амінь.

Бережи мене, Святіший, як зіницю ока. Хоча я боюся анестезії, допоможи мені заспокоїтися під твоєю пильною турботою і прокинутися у твердій надії на твоє зцілення. Амінь.

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.