Молитви для пережили жорстоке поводження, а також за часів особистих лих

Боже, твоя любляча доброта ніколи не перестає, і твоє милосердя стає новим щоранку.

Для тих, хто пережив жорстоке поводження і насильство

Святіший, ти не віддаляєшся від болю свого народу, але в Ісусі несеш цю біль з нами та поблагословив їх всіх, хто страждає від рук інших. Освятіть мою плоть і все творіння. Своєю очищає любов’ю принеси мені зцілення і силу і твоєї справедливістю підніми мене, і в тілі, яке ти мені дарував, я знову можу радіти. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

За часів особистих лих

Господь Христос, Ти прийшов у світ як один з нас і постраждав, як і ми. Коли я проходжу через життєві випробування, допоможи мені усвідомити, що ти зі мною завжди та у всьому, що у мене немає секретів від тебе і що твоя любляча благодать огортає мене навічно. Я молюся в безпеки твоїх обіймів. Амінь.

Дяка за одужання

Боже, твоя любляча доброта ніколи не перестає, і твоє милосердя стає новим щоранку. Я дякую вам за те, що ви позбавили мене від болю і повернули мені надію на здоров’я. Продовжуй розпочате в мені добру справу, що з кожним днем збільшуючись в цілісності та силі, я можу радіти вашій доброті та таким чином наказувати своєму житті завжди думати та робити те, що вам подобається. Через Ісуса Христа, нашого Спасителя. Амінь.

Для того, хто боїться втратити надію

 ""

Люблячий Бога Твоїм Святим Духом надихає мене, бо я боюся втратити надію. Дай мені свіжий погляд на твою любов, щоб я міг знову знайти те, що, боюся, я втратив. Даруй мені своє могутнє визволення. Через Того, Хто творить все нове, Ісуса Христа, нашого Спасителя. Амінь.

Для людей з обмеженими можливостями розвитку

Даятель усякої благодаті, ми молимо про твій світ, який перевищує всяке розуміння, для нас, відсталих у розвитку. Даруй, щоб нас завжди підтримували в любові, поважали наші дари та розуміли наші труднощі, щоб ніщо не могло погіршити наші проблеми. Ми просимо про це в ім’я Того, Хто втішав тих, хто був в неспокої, Ісуса, нашого Спасителя. Амінь.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".