Як позбутися від жиру на животі: психотерапевт дає секрет успішної дієти

Подумайте про своїх ширших цілей по зниженню ваги. Чому ви насправді хочете це зробити?

Чи призвели кумулятивні ефекти Різдва і періодичних блокувань до небажаного збільшення ваги? Якщо так, то ось як можна позбутися від жиру.

Через подовжені талії накопичується більше відкладень вісцерального жиру, що шкодить вашому здоров’ю. Поведінковий психолог і психотерапевт Хані Лангкастер-Джеймс розкриває секрет успішної дієти.

Дослідження, проведене на замовлення Noom – програми схуднення, заснованої на психології, – показало, що 55 відсотків людей сподіваються схуднути у 2021 році.

І більше третини сказали, що комфортне харчування було найбільшою загрозою їх цілям схуднення.

За словами Ноомі, у британців є п’ять головних цілей до 2021 року, а саме:

Їжте більше фруктів і овочів (48 відсотків).
Менше перекусів між прийманням їжі (39 відсотків).
Їжа меншими порціями (31 відсоток).
Приготування більш поживних страв (30 відсотків).
Скорочення вживання алкоголю (21 відсоток).

Проте люди знають про підводні камені, з якими вони можуть зіткнутися після місяців.

Близько 23 відсотків людей стурбовані тим, що вони доїдають все на своїх тарілках, навіть якщо вони відчувають себе ситими.

Ще 22 відсотки втомилися пригощати себе і бездумно перекушувати, тоді як 19 відсотків занепокоєні відсутністю контролю над порціями.

Кожна третя людина визнала, що на їх вибір їжі впливає настрій.

В середньому британці дотримуються здорових звичок протягом 71 дня після Нового року.

Як посол Noom, психолог Хані Лангкастер-Джеймс ділиться своїм радою дотримуватися цього довше.

Ширша картина

“Подумайте про своїх ширших цілей по зниженню ваги. Чому ви насправді хочете це зробити? ” – запитала вона.

 "" Щоб відчути себе впевненіше? Щоб вписатися в певну пару джинсів? Розуміння того, чому саме ви хочете схуднути, допоможе вам зосередитися на більш широкій картині.

Лангкастер-Джеймс підкреслював: “Пам’ятайте, що рухає вашим бажанням змін, це також допоможе з мотивацією і прихильністю “.

Керовані кроки

“Створюйте для себе невеликі, вимірні та досяжні кроки, які потрібно виконувати щодня “, – сказав Лангкастер-Джеймс. Це допоможе вам добитися успіху в досягненні ваших більш широких цілей в довгостроковій перспективі “.

Мотивація

Для досягнення будь-яких цілей щодо зниження ваги, які ви хочете досягти, Лангкастер-Джеймс рекомендує попутно впроваджувати заохочення, такі як переодягання себе в новий одяг, наприклад, коли ви протягом тижня виконуєте щоденні вправи.

“Пам’ятайте, що ніщо не повинно бути забороненим”, – додала вона. “Повне обмеження чогось зі свого раціону – не найкраща ідея – в довгостроковій перспективі це може призвести до переїдання і нездоровому вибору”.

Цікаві пристрасті

“Коли виникає сильна тяга до їжі або ви відчуваєте спокусу відмовитися від звички здорового харчування, спробуйте з’ясувати, що рухає цим спонуканням “, – порадив психолог Лангкастер-Джеймс.

“Це емоційний, ностальгічний, психологічний, екологічний або реальний фізичний голод? “, Вона запитує у вас. “Ви хочете їсти просто тому, що є їжа? ”

Крім того, запишіть все тригери та закономірності, які ви помітили на шляху до зниження ваги. Це самосвідомість обіцяє успіх в майбутньому.

 ""

уважність

Говорячи про самосвідомості, усвідомленість може допомогти вам краще усвідомити вибір, який ви робите в своєму раціоні, повільне харчування – 20 хвилин на прийом їжі – може дати вашому мозку достатньо часу, щоб визначити, наситилися ви.

“Уповільнення і усвідомлення того, що ви їсте в сьогоденні, також гарантує, що ви не переїдете під час ізоляції “, – додала вона.

Розкриваючи секрет успішної дієти, Лангкастер-Джеймс сказав: “Це рутина, яка дійсно є невід’ємною частиною успіху “.

Тим, хто з усіх сил намагається дотримуватися рутини в ізольованій життя, Лангкастер-Джеймс рекомендує скористатися Noom.

Програма Нум по зниженню ваги заснована на когнітивно-поведінкової терапії, яка використовується, щоб підштовхнути людей до нових здорових звичок.

Когнітивно-поведінкова терапія (КПТ) дає людям можливість робити кращий вибір, краще розуміючи себе, свій мозок і науку про вибір.

Чому жир на животі шкідливий для здоров’я?

Medical News Today зазначила, що занадто багато вісцерального жиру, що зберігається в черевній порожнині, може мати небезпечні наслідки.

Ризики для здоров’я, пов’язані з наявністю надлишкового вісцерального жиру, включають:

Серцеві напади.
Серцеве захворювання.
Цукровий діабет 2 типу.
Підвищений кров’яний тиск.
Інсульт.
Рак грудей і колоректальний рак.
Хвороба Альцгеймера.

Вправи є ключем до видалення вісцерального жиру тому враховуючи рада Лангкастер-Джеймса, корисно створити щоденний режим вправ.

Заходи можуть включати аеробні тренування, біг підтюпцем, їзду на велосипеді – все, що збільшує частоту серцевих скорочень.

NHS радить людям тренуватися не менше 150 хвилин на тиждень, це може дорівнювати менше 22 хвилинам кожен день.

Щоб бути в безпеці, включите 30 хвилин щоденних вправ в свій спосіб життя, щоб досягти ваших цілей щодо зниження ваги.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.