Старість потрібно зупинити, поки вона не зупинила тебе: 74-річна жінка-спортсменка впевнена, що життя на пенсії тільки починається

Австралійка Дженіс Лоррейн не завжди була такою активною і спортивною. Тільки з виходом на пенсію жінка зрозуміла, що треба якось жити бадьоріше, що у неї починається новий етап у житті.

Жінка вирішила спробувати себе в спорті. Вона купила абонемент у спортзал і регулярно ходила на заняття. Спочатку було важко, так як немолоде тіло взагалі не звикло до таких навантажень. Було зовсім непросто привчати себе в 70 років до фізичних вправ. Але одного разу вона побачила те, що сильно її змінило.

Дженіс зустріла на вулиці іншу пенсіонерку, яка пересувалася дуже повільно і з паличкою у руці. Після цього вона вирішила зупинити старість, поки та не зупинила її.

Пенсионерка занимается фитнесом
Пенсіонерка займається фітнесом

Зараз жінці 74 роки і вона виглядає і відчуває себе краще, ніж у 55. Лоррейн стала справжньою фітнес-бікіні. Вона змагається з бодібілдингу та займає призові місця. Австралійка щодня бігає і стежить за харчуванням. Вона не знає, що таке біль у спині або хрускіт у суглобах.

Фитнес-бикини
Фітнес-бікіні

А розслабитися жінці не дає її 49-річний коханий чоловік, з яким вони вже кілька років разом. Девід Кенделл не такий фанат спорту, але повністю підтримує свою кохану.

Влюбленная пара
Закохана пара

Можливо, знайдуться ті, хто не оцінить фігуру жінки. Але, погодьтеся, що не кожна пенсіонерка в 74 роки може піднімати гирі в спортзалі. Так, у неї не ідеальна шкіра і це зовсім їй не потрібно. Дженіс стала рухливою і не представляє тепер свого життя без спорту.

Коли бачиш таких цілеспрямованих і сильних жінок, хочеться тут же встати і розрівняти плечі. І нарешті взяти відповідальність за своє здоров’я.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.