Усередині молода, а зовні стара: як живе 41-річна жінка з рідкісним діагнозом?

Американка старіє у вісім разів швидше, ніж звичайні люди. Але жінка не падає духом і продовжує щасливо жити.

Складно повірити, але Тіффані Ведекінд всього 41 рік. У жінки зі штату Огайо США після тридцяти років виявили захворювання прогерія.

Відомо, що такий діагноз зазвичай ще ставлять у перші роки життя. Від цієї генетичної хвороби організм людини починає передчасно і швидко старіти, тому деякі люди не доживають навіть до дванадцяти років. Тільки одному пацієнтові в світі вдалося прожити 26 років з таким захворюванням.

Тіффані згадує, що в дитинстві вони з братом Чедом багато чим відрізнялися від інших дітей. Навіть тоді вони самі помітили це, однак ніхто не вникав у подробиці. Приблизно 10 років тому у Чеда виникли проблеми з серцево-судинною системою, і тільки тоді вони з Тіффані потрапили під спостереження лікарів.

Тіффані в дитинстві
Тіффані в дитинстві

Після обстеження і вивчення генетики сім’ї Ведекінд медики виявили, що у брата і сестри рідкісна прогерія, яка повільно розвивалася. Лікарі також знайшли такий ген у 70-річної мами Тіффані, але у жінки не було ніяких зовнішніх ознак. Як виявилося, якщо хвороба не прогресує, то з нею можна жити.

Старший брат Чед помер у 39 років. А ось Тіффані жива, але має проблеми зі здоров’ям. Ріст 41-річної жінки становить усього 135 сантиметрів, а вага – 26 кілограмів. У неї майже немає свого волосся і зубів. Шкіра вся в зморшках і без тонусу. Але Тіффані намагається жити звичайним повноцінним життям.

Американка обожнює танці, подорожі та спілкування з друзями. Тіффані сильна особистість і не дозволить хворобі керувати її темпом життя. Жінка каже, що вона особлива і не збирається здаватися.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Історія про хлопця із синдромом Дауна, який отримав диплом і роботу

Нагадаємо, відома українська ведуча вразила фанатів несподіваним омолодженням.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.