Китайська сім’я кардинально схудла і довела, що немає нічого неможливого: фото до і після вражають

За шість місяців сім'я не тільки схудла, але і поліпшила здоров'я. Особливо фізичними вправами захопився син з батьком.

Кожен знає, хто намагався схуднути, що це зовсім не просто. Почати найлегше, а от не зірватися на півдорозі і досягти бажаного результату можуть тільки одиниці. Але, коли у тебе є підтримка рідних, ти здатний на все. Саме так китайська сім’я змогла схуднути.

Усе почалося з того, що батьки 32-річного Джессі переїхали до нього. Він працював фотографом і разом з дружиною чекали первістка. Його мати вирішила тимчасово пожити з сином і невісткою, щоб допомогти їм на перших етапах батьківства. Після цього Джессі запропонував і батькові переїхати.

Через деякий час молодий фотограф з батьком “вдало” відростили пивні животи, і Джессі вирішив схуднути. Батько підтримав сина не тільки словом, а й ділом. Схудненням зайнялися усі.

Свій шлях почали з швидкої ходьби, яка незабаром переросла в біг підтюпцем.

Потім підключили різні фізичні вправи і дісталися до тренажерного залу. Всі результати фіксували на камеру, а обсяги записували в блокнот.

 "" ""

Через 6 місяців всі члени сім’ї кардинально змінилися. Після того, як замість пивних животів з’явилися кубики, Джессі з батьком вирішили, що тепер завжди будуть відвідувати спортзал.

 "" "" ""Змінився не тільки зовнішній вигляд, але і внутрішній світ. Чоловіки і жінки стали більш впевненими, а деякі члени сім’ї навіть помолодшали. Погодьтеся, цього зрілого спортсмена складно назвати дідусем.

Спортивная семья
Спортивна сім’я

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.