5 причин, за якими чоловік не дозволить вам розлучитися з ним

Єдиний спосіб знайти любов і щастя, яких ви заслуговуєте, - це розірвати відносини - вони вам не служать. Легше сказати, ніж зробити, але ті впораєшся!

Ви та ваш хлопець абсолютно нещасні. У вас більше немає здорових відносин. І все ж, коли ви намагаєтеся почати розмову про розрив, він не дозволить вам розлучитися з ним!

Ви намагаєтеся кілька разів вийти за двері або попросити його піти, але він відмовиться?

Ви сходіть з розуму, намагаючись розірвати відносини та рухатися далі? Чи страждає через це навіть ваше психічне здоров’я?

З’ясування того, як розлучитися з тим, хто не хоче розлучатися, може зводити з розуму. Але, коли ви зрозумієте причини, через які він не піде, ви зможете позбутися від нього назавжди!

Ось 5 причин, через які він не дозволить вам розлучитися з ним.

1. Він хоче влади.

Коли ви намагаєтеся розлучитися зі своїм хлопцем, він говорить “Ти не підеш від мене”. Він відмовляється поважати ваші бажання і потреби, тому що вся справа в ньому?

У мене є клієнтка, у якої вже багато років роман, і вона найбільше на світі хоче його припинити. Всякий раз, коли вона намагається, він загрожує їй, клянучись, що він буде єдиним, хто вирішить, коли вони закінчаться.

І він зазвичай йде, щоб знову з’явитися через кілька днів або тижнів, як ніби нічого не сталося.

Якщо вашому хлопцю потрібна сила, копайте глибше та отримаєте свою власну силу. Якщо він не хоче йти, ви йдете, навіть якщо це всього на кілька тижнів.

Якщо він піде, а потім спробує пробратися назад, не дозволяйте йому. У вас є сила в цих відносинах і в вашому житті. Використовуй це!

2. Він хоче, щоб про нього піклувалися.

Кожен хлопець просто хоче, щоб про нього піклувалися. Незалежно від того, наскільки вони успішні або незалежні, то, що хтось задовольняє їхні потреби, є ключовою частиною їхнього щастя.

Уявіть, якби ви розлучилися з ним – хто б про нього подбав?

У мене є клієнтка, яка дуже піклувалася про свого чоловіка. Вона оплатила меблі для його квартири. Вона готувала, прибирала і вигулювала собак.

Вона завжди була поруч, чекала його, коли він прийшов додому після роботи. Їй подобалося дбати про нього, тому вона і любила.

Йшов час, і їй здавалося, що він сприймає її як належне. Він перестав приходити додому, щоб проводити з нею час.

Коли він був удома, він був дратівливим. Вона продовжувала піклуватися про нього, але нічого не отримувала натомість. Незабаром вона вирішила, що все готово.

Складні стосунки

Кожен раз, коли вона підіймала тему розриву з ним, він благав її залишитися. Він пообіцяв, що зміниться – обіцяв любові та назавжди.

І тому вона залишилася і продовжувала піклуватися про нього. І він знову повернувся до того, щоб приймати її як належне.

Йому потрібен хтось, хто подбає про нього, і він не дозволить вам розлучитися з ним, тому що не хоче втратити свою головну машину для миття пляшок.

Ну так що ти робиш? Ви перестанете піклуватися про нього. Це має робити свою справу.

3. Йому подобаються близькі стосунки.

Багато чоловіків дуже любов’ю. Вони думають про це 24 години на добу і будуть робити майже все, щоб мати доступ, коли це можливо – і це означає вас.

Якщо ви розлучаєтеся з ним, у нього більше не буде доступу до вас. Замість того щоб приходити до вас додому щоночі, йому доведеться шукати кого то де-небудь ще.

Ліки проти цієї проблеми? Більше ніякої близькості.

4. Він не хоче знову зустрічатися.

Скажіть чесно: це не одна з причин, по якій ви з усіх сил намагаєтеся розлучитися з ним, тому що трохи вагаєтесь?

Невже ідея повернутися туди та знову зустрічатися змушує вас майже бажати, щоб ви могли просто залишитися та отримати з цього максимум користі?

Я припускаю, що відповідь – так. Те ж саме і з хлопцями.

Побачення – це тягар. Навіщо йому потрібно проходити через це, особливо якщо ви дбаєте про нього і займаєтеся з ним близькими стосунками?

Перестань робити його домашнє життя такої комфортної. Замість цього почніть гуляти з друзями, а не сидіти склавши руки та чекати його.

Постарайтеся перебудувати своє холосте життя так, щоб, коли ви дійсно вийшли, ви були готові відразу ж приступити до побачень!

5. Він збентежений.

Багато чоловіків дуже горді. Щоб мати добрий вигляд в очах інших, особливо чоловіків, – ось що рухає їм до успіху. Якщо ви хочете розлучитися з ним, а не навпаки, він втрачає обличчя.

У мене є клієнт, хлопець якого запропонував їй розлучитися з ним, але тільки в тому випадку, якщо вона продовжить з’являтися на недільному вечері в будинку його батьків. Раніше у нього було кілька відносин, і його брати сильно засмутилися через це.

Ваш хлопець збентежений тим, що ви з ним розлучаєтеся? Він збентежений черговими невдалими стосунками? Його гордість сильно постраждала?

Якщо відповідь позитивна, поговоріть зі своїм хлопцем про те, як ви можете впоратися з цим розривом так, щоб він не втратив обличчя.

Таким чином, він зможе піти з високо піднятою головою, не соромлячись, що щось знову не спрацювало.

Знання, чому він не дозволить вам розлучитися з ним, – ключ до розуміння того, як ви можете це зробити.

Але тепер, коли ви знаєте, чому він не дозволить вам розлучитися з ним, ви можете повернути собі силу, перестати давати, не отримуючи, і переконатися, що він знає, що знову зустрічатися більш привабливо, ніж залишатися з вами!

Єдиний спосіб знайти любов і щастя, яких ви заслуговуєте, – це розірвати відносини, які вам не служать.

Легше сказати, ніж зробити, але ти впораєшся! Час рухатися далі.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!