Касирка схудла і стала моделлю: 28-річна дівчина скинула 82 кг

Вона довгі роки соромилася свого тіла, але смерть близької людини змусила дівчину взяти відповідальність за своє життя.

У її родині завжди любили поїсти. Кеті Гарнер ще з дитинства страждала від зайвих кілограмів. У підлітковому віці американка носила одяг 56 розміру. Для 14-річної дівчинки це був великий стрес. Перед уроком фізкультури Кеті соромилася переодягатися разом з однолітками. Але, при всьому цьому вона продовжувала харчуватися фастфудом, шоколадом, випічкою.

 ""

«Я їла дуже багато напівфабрикатів і фаст-фуду і майже забула смак фруктів й овочів. Я намагалася контролювати свою вагу, але всі спроби провалювалися », – згадує дівчина.

Після того, як її дідусь помер, Кеті зрозуміла, що так далі тривати не може. У старого були серйозні проблеми зі здоров’ям, які виникли на тлі ожиріння.

 ""

Дівчина вирішила діяти: «Тоді я серйозно замислилася над своєю проблемою. Якби я цього не зробила, в найближчому майбутньому я могла розділити долю своїх родичів».

Вага Кеті становила 162 кг. Вона працювала касиром у магазині, тому активності не було майже ніякої.

Американка стала учасницею марафону по схудненню, яких зараз повно в Інтернеті. Було складно, але через тринадцять місяців її просто не впізнати. Вона змогла скинути 82 кілограми, це як ще одна доросла людина.

 ""

Тільки в 28 років дівчина відчула себе красивою. Звичайно, вона хотіла розповісти всьому світу про свій успіх. Кеті виклала нові фото в мережу, і несподівано сталося ще одне диво.

Їй написало модельне агентство і запропонувало роботу. Зараз у дівчини починається зовсім інше життя.

 ""

«Я змогла схуднути не тільки, щоб зберегти здоров’я і стати впевненою в собі, я також хотіла надихнути людей своїм прикладом. Мій дідусь пишався б мною », – розповідає Кеті Гарньє.

Після прочитання таких історій усвідомлюєш, що все в житті можливо. Навіть генетику можна зламати. Але потрібно пам’ятати, в більшості випадків людина заїдає емоції і відчуття, яких їй не вистачає. Тому завжди потрібно починати з голови, а не мучити себе дієтами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.