Хлопець зробив казкову пропозицію вийти заміж (Відео)

Дівчина Стуті Девід стала справжньою героїнею казки «Спляча Красуня». А все завдяки її хлопцю Лі Локлер, який незвично запропонував вийти за нього заміж.

Закохані Лі і Стуті почали зустрічатися ще зі шкільних років. Але потім роз’їхалися на навчання в коледжі і розлучилися. Через десять років доля їх знову поєднала. Уже в грудні Локлер вирішив одружитися і придумав, як нестандартно запропонувати руку і серце.

Хлопець орендував невеликий кінотеатр, а глядачами були незнайомі люди і родичі з друзями. Молода дівчина навіть не припускала, що її може чекати під час сеансу. Вона взагалі не звертала уваги на оточуючих, так як всі незнайомці сиділи біля неї.

Хлопець готувався півроку. Аніматори за цей час переробили всім відомий мультфільм «Спляча Красуня» так, що головними героями стали Стуті і Лі.

Дівчина почала помічати дивні речі. Наприклад, вона побачила Сплячу Красуню схожу на себе, але до кінця ще не розуміла що відбувається. І раптом на екрані з’явився мультяшний Лі з обручкою.

Далі дивіться самі, цей трепетний момент треба бачити.

Лі зробив неймовірний сюрприз. Звичайно, дівчина сказала “Так!”. Адже не так часто наше життя відвідує справжня казка.

Стути и Ли
Стути и Ли

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чоловік переодягнувся у свою матір: навіщо він це зробив?

Нагадаємо, фотограф зробив унікальні кадри новонародженої дівчинки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!