Найемоційніші весільні фото 2020 року, зроблені під час пандемії

Ці знімки не схожі на звичайні весільні фотографії. Фотографам вдалося зловити фантастичні моменти.

Одночасно радісно і сумно, коли дивишся на ці весільні фотографії 2020 року. Відчуваєш щастя, адже з’явилася нова сім’я, і зібралися близькі люди. І відчуваєш порожнечу й образу, оскільки пандемія внесла свої правила в життя. І день весілля не став винятком.

Список гостей сам по собі скоротився. Хтось не зміг приїхати і привітав у режимі онлайн, а комусь довелося подумки відправити повідомлення з поздоровленням з білої палати.

Замість щасливих посмішок на обличчі маски. Крім, «дорогі гості, підійміть келихи» з’явилося ще «дотримуйтеся дистанції».

Але, незважаючи на всі правила, заборони, труднощі і стрес, які створив коронавірус, закохані стали чоловіком і дружиною.

Найемоційніші весільні фото 2020 року з усього світу

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

Фото: thisisreportage.com

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.