Спритність рук і хороший смак: як чоловік зробив з однокімнатної квартири двокімнатну? (Фото)

Цю історію прекрасно зрозуміють ті, хто жив або живе в однокімнатній квартирі. Напевно, у вас навіть думка така ж була «Як з однієї кімнати зробити дві?», якщо квадратура дозволяє, звичайно.

Сімейна пара купила однокімнатну квартиру, але в ній був мінус. Житло було в такому стані, що там комфортно жити було неможливо. Тим більше, що молода сім’я чекала дитину. Чоловік з дружиною вирішили з однієї кімнати зробити дві, щоб в майбутньому у дитини була дитяча. Але перед тим як починати перепланування, вони все узаконили.

Квартира до ремонту
Квартира до ремонту

Дивлячись на результати можна подумати, що ремонт робила бригада професіоналів. Насправді всю роботу виконував господар. Спочатку знесли стіни. Потім чоловік зняв усі покриття і пройшовся ґрунтовкою по чорновій підлозі. Коли все висохло, він залив стяжку, яка зробила підлогу абсолютно рівною.

Через кілька днів можна було зводити нові стіни. Спочатку пара хотіла з’єднати вітальню з кухнею. Замість цегли для міжкімнатних перегородок використовували піноблоки, які спростили роботу. Потім почали працювати з гіпсокартоном, завдяки якому меблі чудово вписалася в інтер’єр.

У кімнатах і в коридорі поклали ламінат, а на кухні та у ванній – плитку. Стіни підготували до подальшої роботи. Кухню і ванну повністю обробили плиткою.

Старі вікна змінили на нові і сучасні. Стелю зробили з двох матеріалів: в центрі – натяжний, а по периметру – з гіпсокартону. Від світильників пара відмовилася, тільки над кухонним столом повісили дві стильних лампи. А все світло в квартирі зробили точковим.

Незважаючи на те, що спочатку кухня була маленькою, на ній помістилися плитка з духовою шафою, холодильник і мийка. Обідній стіл стояв там, де раніше була перегородка, а зараз – зона між кухнею та вітальньою.

У залі поставили кутовий диван і столик для журналів, який можна було розкладати, коли гості прийдуть. Навпроти дивана повісили плазму, під якою стояла невелика тумба.

Квартира після ремонту
Квартира після ремонту

Іншу кімнату облаштували під спальню, де сімейна пара помістила ліжко для себе і дитяче ліжечко для малюка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Робимо красивий килимок-квітку своїми руками для інтер’єру будинку

Нагадаємо, як правильно варити макарони?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.