Гості навіть не впізнали: дівчина вирішила схуднути перед весіллям (Фото)

Кожна дівчина перед весіллям ретельно готується надіти те саме біле плаття. 26-річна Софі Метісон не стала виключенням. У дівчини завжди була зайва вага, але після пропозиції вийти заміж усе змінилося.

Софі дала собі слово, що буде найкрасивішою нареченою. Заради цього звання вона вирішила кардинально змінитися. До весілля залишалося чотири місяці. До початку трансформації дівчина важила 127 кілограмів.

Щоб встигнути до весілля, вона скористалася послугами персонального тренера. Спеціаліст придумав для Софі програму тренувань і розписав дієту. Дівчина в основному їла фрукти і овочі.

Протягом 4 місяців майбутня наречена регулярно тренувалася. І ось настав той ранок, той день. Софі настільки змінилася, що її спочатку не впізнали гості. Друзі та близькі подумали, що наречений знайшов іншу наречену.

Девушка похудела к свадьбе
Дівчина схудла до весілля

 ""

Софі Метісон стримала своє слово. Дівчина була прекрасною нареченою. Вона довела, що все можливо. Головне не упускати руки і рухатися тільки вперед. Після такого перевтілення, Софі продовжувала займатися з тренером і дотримувалася здорового харчування.

Софи после похудения
Софі після схуднення
Красивая невеста
красива наречена

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.