У собаки вивалюється язик: чому Тост залишився без зубів?

У 2011 році собака породи Кавалер Кінг Чарльз Спанієль жила в притулку. Добре, коли там працюють добрі і небайдужі люди. Але в тому притулку було не зовсім так. Там до тварин ставились грубо, і ніхто одиноких собак не сприймав за живих істот.

Одного разу йому пощастило. Собаку на прізвисько Тост забрали з жорстокого притулку. По приїзду додому, нові господарі побачили, що у песика повністю гнилі зуби. Звичайно, власники відразу звернулися до ветеринара. Фахівець сказав, що крім видалення зубів, ніякого варіанту більше немає. Мабуть, працівники притулку не тільки погано ставилися до тварин, але і зовсім не доглядали за ними. Тост залишився без зубів.

Пес по кличке Тост
Пес на прізвисько Тост

Саме тому собака не може тримати язик у роті. Він постійно вивалюється. Виглядає спочатку мило, а коли дізнаєшся в чому справа, то стає сумно.

Незважаючи на такий дефект, господарі кажуть, що Тост їсть будь-яку їжу. Але пес подрібнює її не зубами, а щелепами. Однак, навіть відсутність зубів ніяк не впливає на привабливість собаки.

Чи не так?

Тост любит позировать
Тост любить позувати
Смешная собака
смішна собака

 "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?