Хлопчик врятував маленьке вовченя з капкана: що зробив після цього вовк?

Хлопчик Льоша проявив мужність і врятував маленького вовка з капкана. Вони дуже подружилися, але вовк усе одно пішов.

Завдяки своєму батькові хлопчик Олексій любив усіх тварин в лісі і нікого не боявся. Чоловік працює лісником. Він навчив свого сина поважати всіх лісових жителів.

Льоша вивчив усі лазівки лісу. Він знав кожне дерево, кущ і стежки. Хлопчик спокійно гуляв по лісі і ні про що не переживав.

Одного разу під час однієї прогулянки він почув скиглення тварини. Хлопець пішов на звук і побачив несподівану картину. Зовсім маленьке вовченя потрапило в капкан. Але Льоша не розгубився і застосував усі навички, яким вчив батько. Хлопчик звільнив пораненого маленького вовка, взяв на руки і поніс додому.

Разом з батьком вони доглядали за звіром кілька місяців. Тато і син робили все, щоб дика тварина швидше видужала. За цей час Льоша подружився з вовченям. Але його батько попереджав, що дика тварина ніколи не стане домашнім вихованцем. Лісничий говорив, що рано чи пізно вовк піде в ліс. Так і сталося: вовк зник.

Перші дні Льоша сумував. Хлопчик ніяк не хотів вірити, що вовченя повернулося до себе додому.

 ""

З того моменту пройшло три роки. Маленький помічник лісничого навіть не згадував про цю історію. І раптом звір повернувся, але вже не сам.

До будинку лісничого прийшов дорослий поранений вовк, якого супроводжували маленькі вовченята. Це був він, той самий маленький звір, якого колись Льоша витягнув з капкана. Його старий друг привів своїх дітей. Тварина начебто відчувало, що вмирає. Тому вовк знав, що люди допоможуть вовченятам вижити без нього.

Хлопчик з батьком з усіх сил намагалися врятувати звіра, але не вийшло. Усе що вони могли зробити – це доглядати за маленькими вовченятами. Так лісничий з сином і зробили.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.