Він ще не бачив, але чув кроки собаки: старий пес став мамою для кошеняти

Літній пес тільки побачив кошеня і відразу його полюбив. Собака почала доглядати за вусатим малюком і замінила йому маму.

Історія сталася у штаті Делавер, США. Морган Маккензі гуляла по своїй фермі, і почула плач. Це пищало маленьке кошеня. Жінка подумала, що його мати десь відійшла, так як котик був крихітний. Тому вона його не чіпала.

Ближче до вечора американка пішла подивитися, чи прийшла кішка до свого малюка. Але нічого не змінилася. Тварина продовжувало плакати, і Морган забрала її в будинок.

Покинуте кошеня було зовсім маленьким. Йому було всього пару днів, він навіть ще нормально не бачив.

Нового домашнього вихованця назвали Поллі. Спочатку її нагодували і покупали. Під час водних процедур в ванну зайшов старий пес господині на прізвисько Пекстон. Морган стверджує, що її лабрадор відразу полюбив кішечку. Так як після купання, собака акуратно вилизувала маленького котика. З тих пір вона замінила йому маму.

Брошенный котенок
 Кошеня
Собака и котенок
Собака і кошеня
Пэкстон и Полли
Пекстон і Поллі

У Поллі ще були закриті очі, але вона чула, коли йде пес. У той же момент кошеня відразу направлося на зустріч Пекстон.

Минуло кілька тижнів, і кошеня побачило свою названу маму. Після такої зустрічі вони стали ще ближче.

Пекстону майже тринадцять років, а Поллі всього п’ять місяців. Пес уже старий, але дуже терплячий до активного кошеняти. Ці котячі пустощі його ніяк не лякають, і лабрадор з гордістю виконує материнські обов’язки.

Лабрадор заменил маму котенку
Лабрадор замінив маму кошеняті

 ""

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.