20-річна дівчина покинула навчання, щоб виховувати братів і сестер

Дівчина кинула коледж, щоб її молодших братів і сестер не забрали в притулок.

Христина Євтушенко кардинально відрізняється від своїх однолітків. Її образ життя зовсім не такий, як життя 20-річних студентів. Дівчина така юна, але зовсім не знає сенсу слова «молодість». А все тому, що в один день вона вирішила замінити своїм братам і сестрам батьків.

Сім’я з 8 дітей живе в Челябінській області. Так склалося життя, що за 2 роки діти стали сиротами.

Після смерті матері соціальні служби взялися за самотніх дітей. Вони планували їх розподілити в різні дитячі будинки. Але старша дочка Христина не змогла допустити, щоб її сім’ю остаточно розділили на маленькі частини. Тому 20-річна дівчина взяла все в свої руки. Вона вирішила, що сама буде виховувати дітей, і всі вони повинні жити і рости разом.

Семья Евтушенко
Сім’я Євтушенко

Місцева влада підтримала вибір дівчини, і соцпрацівники погодилися дати випробувальний термін. За 6 місяців сім’я повинна була показати, що зможе жити повноцінно під керівництвом Христини.

Молода дівчина вибрала дуже тернистий шлях. Замість навчання в коледжі, вона займалася домашнім господарством, прибиранням, готуванням, вихованням молодших сестер і братів. Христина збирала своїх рідних то в школу, то в садок.

Через півроку соціальна служба переконалася, що Христина надійна. Усі діти чисті і нагодовані, вони ходять в школу і в будинку порядок.

 "" ""

Дівчина привчила дітей до певного режиму. Хлопчики допомагали по господарству, а дівчатка – готувати і прибирати. Найстарший з братів Артем вступив до технікуму. Христина вирішила, що хоч хтось повинен отримати освіту. Але хлопець приїжджав на вихідні, і допомагав сім’ї по дому. Допомагає і держава. Христина отримує гроші за неповнолітніх дітей.

Але якою б сильною вона себе не показувала, їй теж хочеться побути маленькою і беззахисною дитиною. Іноді Христина йде до сусідки, щоб виплакатися. Після такої «терапії» дівчина повертається назад додому, адже сім’я це найважливіше, що у неї є в цьому житті.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.