Улюблениця Інстаграм: 92-річна бабуся навчить вас, як потрібно жити на пенсії (ФОТО)

Таку бабусю ви не зустрінете на лавочці в парку, а ось на пляжі з молодими хлопцями 100%.

Цю епатажну бабулю зі штату Теннессі звуть Хелен Рут Елам Ван Вінкль. Так, їй 92 роки. І як сама пенсіонерка каже: «Я така зухвала з 1928 року!».

Завдяки своїй яскравій зовнішності і позитиву жінка стала улюбленицею Інстаграм. У неї 3,8 мільйона підписників. Більшість знає її нік в соціальній мережі – baddiewinkle .

Хелен Рут
Хелен Рут

У 92 роки вона сміливо насолоджується кожним днем і моментом. Бабусю важко не помітити, у неї дуже незвичайний стиль. Вона любить яскравий одяг і рожеву помаду. Пенсіонерка регулярно відвідує різні вечірки, церемонії. Жінка не просто розважає інтернет користувачів, вона навіть стала обличчям рекламної компанії нижньої білизни Missguided. Бабуся абсолютно не соромиться свого тіла, і цим вчить інших жити повноцінно.

Необычная бабушка
Незвичайна бабуся
Пенсионерка в купальнике
Пенсіонерка в купальнику
Женщина на пляже
Жінка на пляжі

Популярна старенька живе з онукою і правнучкою. Вони повністю підтримують свою незвичайну бабусю. До речі, саме внучка Кеннеді підбирає образи для зірки Інстаграм.

А все почалося з того, що якось бабуся наділу футболку і короткі шорти правнучки. «Бабулька, ти приголомшливо виглядаєш! Дай-но я тебе зніму», – сказала Кеннеді і понеслося.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

Можливо, хтось подумає, що бабуся збожеволіла. Але погодьтеся, як це круто, в такому віці бути таким авантюрним і сміливим.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.