78-річна бабуся фарбується, як професійний візажист (ВІДЕО)

Ролик, де бабуся фарбується, подивилося вже понад 7 мільйонів користувачів інтернету. Сильна енергетика літньої жінки відчувається навіть через екран.

У кожної сучасної жінки є мінімальний набір косметики, якою вона робить повсякденний макіяж. Але не кожна бабуся в наш час цікавиться помадами і тональними засобами. А ось ця 78-річна американка здивувала всіх.

Пенсіонерка Джоанна Хопкінс з США не уявляє ні дня без макіяжу. Жінка навчилася сама собі робити професійний make-up. Бабуся не хоче виглядати старою, тому активно користується косметикою.

 ""

Подивіться, як легко вона малює стрілки на очах, як акуратно підкреслює брови. Красива бабуся вважає, що жінка повинна залишатися жінкою в будь-якому віці. З макіяжем вона відчуває себе більш впевнено, а головне щасливо.

Бабуся робить макіяж
Бабуся робить макіяж

Жінка вже не може похвалитися шикарним волоссям і пружною шкірою. Але вона не соромиться носити перуку, а свій образ доповнює сережками.

 ""

Відео свого перевтілення Джоанна опублікувала в Ютубі. Багатьом користувачем дуже сподобалася ефектна бабуся: «Спритна старушенція! Хочу бути також бадьорою, як вона!», «Красива жінка».

 ""

Але були і ті, хто не згодний з бабусею: «Навіщо ?! Люди, вам ця зовнішня брехня, фальшива обгортка, додає щастя в життя ?! Все це пусте!».

Подобатися усім неможливо, головне бути задоволеним самим собою. Так і робить 78-річна жінка. Це прекрасно, що звичайна косметика може зробити життя бабусі трохи кращим. Тим більше, що невдалий макіяж завжди можна змити водою.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.