Аж рота роззявив, коли побачив: чоловік не впізнав власну дружину (ФОТО)

Жінка зважилася на експеримент заради чоловіка, який не звертав на неї увагу. Після рук відомого стиліста він дізнався, що живе зі справжньою красунею.

Мері Джонсон помітила, що її чоловік не звертає на неї увагу. Вона думала, що він піде до іншої. Роки побуту приглушили почуття сімейної пари, тому жінка вирішила діяти.

Вона захоплювалася роботами стиліста Крістофера Хопкінса, який дарував щастя жінкам після сорока років. Відомий перукар і візажист так перетворював дам, що їх просто не впізнавали рідні. Тому Мері звернулася до фахівця, щоб він і їй допоміг повернути красу. До речі, чоловік пішов разом з нею і чекав на дивані в салоні.

 ""

Процес перевтілення знімали на камеру, щоб порівняти і зовнішність, і душевний стан жінки. На перших хвилинах Мері соромилася, її очі бігали, але незабаром її голос став впевненим і дзвінким, а в очах з’явився блиск.

Стиліст зробив з жінки справжню красуню. Видно, що вона почала сама собі подобатися. Мері посміхалася, розглядала себе, вона стала більш відкритою. Потік позитивної енергії навіть через екран відчувається. Жінці було дуже цікаво, як відреагує її чоловік.

Красивая женщина
Гарна жінка

Як тільки вона зайшла в кімнату до нього, він розкрив рот. Усе що він зміг сказати в той момент: «Ваууу!».

 ""

Тепер точно він буде милуватися своєю красивою жінкою. Таку дружину потрібно берегти. Ви тільки гляньте, як він дивиться на стиліста.

 ""

Удачное перевоплощение
Вдале перевтілення

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.