Несподівано для себе став бізнесменом: чоловік на руках з маленькою донькою продавав ручки на вулиці, щоб прогодувати сім’ю

Біженець на руках з дочкою продавав звичайні канцелярські ручки, щоб хоч якось вижити. Але в один день випадкова фотографія змінила життя не тільки чоловіка.

Чоловік разом зі своєю сім’єю втекли в іншу країну, де їх нічого і ніхто не чекав. Тому біженець із Сирії Абдул Халім аль-Аттар, щоб вижити, продавав канцелярські ручки на вулицях міста Бейрут, столиця Лівану.

 ""

Його дружина через чотири місяці повернулася на батьківщину. Абдул залишився сам з 4-річною дочкою по імені Рім. Батько вирішив, що дівчинці не місце в Сирії.

Абдул Халім аль-Аттар носив маленьку дочку на руках і намагався заробити гроші. Але одного разу його життя повністю змінилося, завдяки норвезькому програмісту.

Гиссур Симонарсон
Гіссур Сімонарсон

Гіссур Сімонарсон побачив, як безпорадний батько намагається вижити і не зміг просто пройти повз. Він сфотографував чоловіка і дівчинку, а потім створив благодійний фонд для бідної сім’ї. Незабаром вдалося назбирати близько 200 тисяч доларів.

Для біженця це був справжній подарунок долі. Чоловік вклав гроші у власний бізнес, і зараз допомагає іншим нужденним біженцям.

 ""

«Змінилося не тільки моє життя, а й життя моєї доньки. Крім того, змінилися життя тих людей, яким я зміг допомогти », – розповідає Абдул Халім.

Тепер він щасливий батько, адже у його маленької дівчинки є все, про що тільки можна мріяти. Чоловік дякує усім людям, які пожертвували власні гроші заради щастя інших.

 ""

Це неймовірна історія доводить, що благодійність здатна врятувати чужі життя. Вона вчить бути добрішими і допомагати іншим.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.