Заради порятунку улюбленого господаря вівчарка пропливла 11 годин: найвідданіший друг на світі

В Австралії сталася по-справжньому дивовижна історія, яка в черговий раз підтвердила: собака — найкращий друг людини. Так, щоб врятувати улюбленого господаря, вівчарка пропливла 11 годин.

Хоробру героїню нашої сьогоднішньої статті звуть Хайді. У той день, який ледь не став фатальним, вона потрапила на очі місцевому рибалці. Чоловік побачив пливучу до берега з останніх сил чотирилапу, а поруч з нею гойдалися на хвилях уламки скриньки для рибальських снастей.

Незнайомець тут же побіг витягувати тварину з води, дав їй прісної води, дістав бутерброд, але вона продовжила проявляти занепокоєння і на суші. Тоді берегова охорона затоки Мортон вирушила на пошуки господаря хвостатої. В процес були задіяні чотири поліцейських човна, водний мотоцикл, вертоліт і добровольці.

Хозяин собаки, держащийся на плаву благодаря лодке
Господар собаки, що тримається на плаву завдяки човну

Через кілька годин рятувальникам вдалося знайти 63-річного чоловіка, який тримався на плаву завдяки перевернутому човну. Ще трохи і він би потонув, тому невідомо, як би все закінчилося.

На щастя, власник Хайді, як і сама вона, не постраждали, хоча обидва провели у воді чимало часу. Виявилося, вівчарка пливла до берега близько 11 години і все заради того, щоб привести допомогу до своєї людини. Потерпілий тим часом сподівався, щоб з вихованкою все було добре.

 Хайді з господарем
Хайді з господарем

Пізніше австралієць розповів, що збирався порибалити, однак не впорався з керуванням і човен перекинувся, почавши стрімко набирати воду. Незважаючи на все, це історія зі щасливим кінцем.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.