Голова більша, ніж у господині: як зараз виглядає щеня, яке більше нагадує лева, ніж собаку (ФОТО)

Цей щеня нікого не залишить байдужим. Дивіться, який красень виріс.

Песик породи Чау-чау завоював любов багатьох користувачів мережі ще коли був щеням. Цю пухнасту мордочку прозвали «Хмаринка Орео» (англ. Oreo Cloud).

 ""

Сара, господиня собаки, створила сторінку в Instagram для свого улюбленця. Там вона ділиться смішними фотографіями і забавними моментами з життя домашньої тварини.

 ""

Песику тільки один рік, він дуже масивний і нагадує скоріше лева, ніж собаку. Але, незважаючи на зовнішність, він дуже добрий, розумний і спокійний.

«Тепер, коли він подорослішав, він виявився дуже терплячим щеням, якому цікаво вчитися. Але він як і раніше такий же ідеальний, як і в перший день, коли ми його взяли», – розповідає господиня.

 "" ""

А ви хотіли б собі таке цуценя?

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.