Гуляща бабуся: як пенсіонерка активно проводить старість?

Цю бабусю ви не примусите сидіти вдома. Вона ще покаже як потрібно і можна жити, навіть якщо ти пенсіонер з діабетом.

Напевно, у кожній сім’ї є той самий «гуляка». Якому нічого не заважає і його не можна зупинити. У цій родині це була 86-річна бабуся. Пенсіонерка 8 років тому втратила свого чоловіка, тому її дочка забрала жити до себе.

Бабуся виявилася дуже активною. Не всі в її віці здатні на таке. І не всі близькі готові прийняти, а головне зрозуміти такі дії немолодої уже жінки.

Рідні звинувачували долю. Дочка з чоловіком, з якими тепер жила гуляща бабуся, вважали це помстою за підлітковий період. У літньої жінки є дві дочки, які провели прекрасне дитинство без будь-яких проблем.

Якось бабуся зникла на тиждень. Сім’я уже почала нервувати. Бабуся, отримавши пенсію, поїхала в гості до своєї подруги і зникла. Додзвонитися ніхто не міг, так як мобільний був не в зоні. Екстравагантна пенсіонерка з’явилася через сім днів. Вона сама подзвонила рідним і повідомила, що не може повернутися додому, так як витратила всю пенсію. Дочка була в шоці, а зять просив тещу в наступний раз взяти себе для компанії.

Бабуся хворіла на діабет. Лікар рекомендував жінці виключити деякі продукти. Якось вона його запитала, що ж буде, якщо вона порушить своє харчування. Медик із впевненістю сказав, що швидше за все вона помре. Пацієнтка не розчарувалася і відповіла: «Ви зараз серйозно? У мої 86 з гаком є така ймовірність?».

Пенсіонерка була не з лякливих людей. Вона продовжувала їсти все підряд і колола інсулін.

Позитивна бабуля
Позитивна бабуля

Її життєвої позиції і вмінню насолоджуватися старістю, можна позаздрити. Драйвова бабуся активно проводить свій безцінний час. Вона співає у хорі, грає в шахи з мужиками у дворі, ходить на всі безкоштовні концерти.

Не дивлячись, на таке активне життя, бабуля встигла ще завести бойфренда. «Молодий» залицяльник виявився молодшим на вісім років. Вони весь час проводять разом: катаються на квадроциклах, п’ють літрами вино за романтичним обідом і засипають в обнімку.

Одного разу родина повернулася з дачі і побачила дуже пікантну ситуацію. У дочки ступор, внучка не знала, куди очі сховати, а улюблений зять просто реготав.

Дочка бабусі постійно дорікає матір її віком. Жінка не розгубляється і відповідає: «Життя таке коротке!».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Інтернет розкрив мрію Насті Каменських

Нагадаємо, антибактеріальний гель для рук у домашніх умовах: три простих рецепта.   

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.