Коти-піаністи допомагають музикантові грати на синтезаторі (Відео)

Домашні коти теж люблять музику і навіть вміють грати на синтезаторі.

Що може бути прекрасніше музики і тварин? А коли це ще все разом, то отримуєш подвійну дозу задоволення.

Його звуть Сарпер Дюма і у нього найкращі фанати і колеги. У його невеликій квартирі живе дев’ять різних котів. Кожну тварину Сарпер підібрав на вулиці, яка могло загинути.

Молодий хлопець годував, лікував і доглядав кошенят. Зовсім недавно вони вмирали від голоду на вулиці. А сьогодні вони живуть у затишному будинку з найкращим господарем і з неймовірною атмосферою.

Найкращі сусіди - це коти
Найкращі сусіди – це коти

Сарпер дуже любить музику, але грати він може тільки після роботи вночі. Кішки вже звиклися із таким режимом: удень сплять, а вночі насолоджуються звуками синтезатора. Навіть сліпа кішка знає, коли почнеться музична вистава.

Як тільки Дюма повертається додому і сідає за інструмент, домашні кішки тут же сідають поруч або на коліна. Музикант-любитель дуже вдячний усім його хвостатим співмешканцям. Вони приносять гармонію і мир у його будинок, каже Сарпер Дюма. Тому він ставиться до тварин по-королівськи.

Віддані фанати
Віддані фанати

Усі дев’ять кішок живуть мирно і чекають, коли ці чорно-білі клавіші зазвучать. Дехто з них навіть допомагають грати на синтезаторі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Дівчина зробила весільне плаття із туалетного паперу

Нагадаємо, готуємо смачний розсипчастий рис.   

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.