Вони завжди разом: доброзичливий ведмідь Степан став членом сім’ї

Справжній ведмідь тепер живе не в лісі, а в звичайному будинку. Тепер у нього з'явилася сім'я і нові батьки.

Уже понад 20 років цей «домашній» ведмедик живе разом з людьми. За цей час він став повноцінним членом сім’ї. Його важко назвати звичайною домашньою твариною. Хоча ведмідь і дика істота, але поводиться, як справжня маленька дитина. Він любить гратися, і він потребує турботи й уваги.

Медведя звуть Степан. У нього є свій будиночок в Москві, де він відпочиває і спить. Їсть незвичайний вихованець разом зі своїми господарями. Росіяни Світлана та Юрій Пантелеєнко за професією дресирувальники. Подружжя двадцять років тому забрало Стьопу з зоопарку, коли тварині було три місяці. Із тих пір вони завжди разом.

Ведмідь Стьопа і його сім'я
Ведмідь Степан і його сім’я

Ведмедик Стьопа дуже грайливий, доброзичливий і товариський. Він любить водні процедури, і в деякій мірі працює актором. Степан бере участь у різних фото і кінозйомках. Він є героєм фільмів і рекламних роликів. Його можна побачити в серіалі «Вороніни», у фільмі «Цар» і інші. Також він справжній цирковий артист.

Ведмідь Степан любить фотографуватися
Ведмідь Степан любить фотографуватися

Це бурий ведмідь і йому зараз 24 роки. Стьопа важить більше 300 кг при зрості 2 метри 20 сантиметрів. Ведмідь щодня з’їдає близько 20 кг їжі – фрукти, овочі, рибу, яйця, каші. А ще він ласун, обожнює тістечка і торти.

Його другі батьки Юрій та Світлана кажуть, що такого унікального ведмедя більше ніколи не буде – за все своє життя він жодного разу не виявив агресії по відношенню до людей.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Що роблять домашні тварини, коли вас немає вдома? (Відео)

Нагадаємо, практичні поради як навесні захиститися від укусів кліщів.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.