Кіт врятував дитину від падіння зі сходів (Відео)

Домашній кіт не просто сидів на кріслі. Він уважно спостерігав за дитиною.

Думаєте, домашні тварини хочуть тільки їсти, спати і іноді грати? Що вони ніякої користі, крім розчулення, не приносять. Ради, що це не зовсім так.

Виявляється коти не такі вже егоїсти, як здається на перший погляд. Вони не тільки можуть ловити мишей або «розкидати» свою шерсть по всій квартирі. Хвостаті вихованці легко замінюють няню і навіть в деяких випадках рятують життя.

Це відео доводить, то кішки реально розумні і дбайливі тварини. Дитина просто грав і ще б пару сантиметрів скотився б зі сходів. Але вусата нянька швидко відреагувала і запобігла горе.

Зверніть увагу, що кіт дійсно все зробив дуже швидко, а головне він не налякав і не подряпав дитини. Малюк навіть не зрозумів, що сталося, і продовжував грати далі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Вони завжди разом: доброзичливий ведмідь Степан став членом сім’ї

Нагадаємо, ТОП-3 ознак серцевого нападу при печії.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.