Сім чудес, про які написала маленька дівчинка

Цінуйте те, що у вас є, використовуйте те, що у вас є, довіряйте тому, що у вас є.

Ганні було 9 років і жила вона в маленького села. Вона закінчила початкову школу до 4-го класу у своєму селі. Починаючи з 5-го класу, їй потрібно буде вступити в школу в сусідньому місті. Вона дуже зраділа, дізнавшись, що її прийняли в дуже відому школу в місті. Сьогодні був перший день в її школі, і вона чекала шкільний автобус. Як тільки приїхав автобус, вона швидко села в нього. Вона була дуже схвильована.

Як тільки автобус доїхав до її школи, всі учні почали йти на заняття. Анна також дісталася до свого класу після того, як запитала поради в однокурсників. Побачивши її простий одяг і знаючи, що вона з маленького села, інші учні почали над нею сміятися. Незабаром приїхала вчителька і попросила всіх замовкнути. Вона познайомила Анну з класом і сказала, що тільки віднині буде займатися з ними.

Потім учитель сказав учням бути готовими до несподіваного тесту! Вона веліла всім записати 7 чудес світу. Всі почали швидко писати відповідь. Анна почала повільно писати відповідь.

Коли все, крім Анни, здали свій лист відповідей, вчитель підійшов і запитав Анну: «Що трапилося, люба? Не хвилюйтеся, просто напишіть те, що ви знаєте, бо інші учні дізналися про це лише пару днів назад ».

Анна відповіла: «Я думала, що є так багато речей, які я можу вибрати, щоб написати!» Потім вона передала свій лист з відповідями вчителю. Учитель почав читати всі відповіді, і більшість відповіли на них правильно, наприклад, Велика Китайська стіна, Колізей, Стоунхедж, Велика піраміда Гізи, Пізанська вежа, Таймахал, Висячі сади Вавилона.

Вчителька була щаслива, коли учні згадали, чому вона їх вчила. Нарешті вчителька взяла лист відповідей Анни та почала читати.

«7 чудес: вміти бачити, вміти чути, вміти відчувати, сміятися, думати, бути добрим, любити!»

Учитель стояв приголомшений, і весь клас втратив дар мови. Сьогодні дівчина з маленького села нагадала їм про дорогоцінні дари, які Бог дав нам, і це справді чудо.

Мораль: цінуйте те, що у вас є, використовуйте те, що у вас є, довіряйте тому, що у вас є. Не завжди потрібно відводити погляд, щоб знайти натхнення. Бог дав вам всі сили для досягнення ваших цілей.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.