Маленький хлопчик з рогаткою. Повчальна історія

Прийміть свою помилку, вибачитеся і ввічливо попросіть вибачення.

Одного разу Семмі і його сестра Марі відвідували дідуся і бабусю на їх фермі. Семмі взяв рогатку, щоб пограти в лісі. Він тренувався в лісі, але так і не зміг потрапити в ціль. Трохи розчарувавшись, він попрямував назад на обід.

На зворотному шляху він побачив качку, улюблену бабусею. Імпульсивно, він вистрілив з рогатки в голову качки та вбив її. Він був вражений і засмучений. У паніці він сховав мертву качку в купі лісу. Марі бачила все це з вікна, але нічого не сказала. На наступний день після обіду бабуся сказала: «Марі, помиймо посуд». Марі сказала: «Але бабуся, Семмі сказав мені, що хоче допомогти на кухні». Потім вона прошепотіла Семмі: «Пам’ятаєш качку?» Семмі нервував, знаючи, що його сестра знала про качку, і якщо він не підкориться, вона може розповісти про це його бабусі та дідуся. Тому, нічого не сказавши, він мив посуд.

Пізніше в той же день дідусь запитав, чи не хочуть діти піти на риболовлю, але бабуся сказала: «Вибач, але мені потрібна Марі, щоб допомогти приготувати вечерю». Марі тільки посміхнулася і сказала: «Ну, все в порядку, тому що Семмі сказав мені, що хоче допомогти». Вона знову прошепотіла Семмі: «Пам’ятаєш качку?» Марі пішла на риболовлю, а Семмі залишився допомагати. Після кількох днів, коли Марі скористалася Семмі, він, нарешті, не міг більше терпіти. Він прийшов до бабусі та зізнався, що вбив качку. Бабуся опустилася на коліна, обняла його і сказала: «Дорогий, я знаю. Я стояв біля вікна і все це бачив, але, тому що я люблю тебе, я простив тебе. Мені просто цікаво, як довго ти дозволиш Марі скористатися тобою.

Мораль: Завжди признавайся у своїх помилках. Це зніме тягар провини з вашого серця, що зміцнить вашу совість, і ніхто не скористається вашими таємними помилками! Прийміть свою помилку, вибачитеся і ввічливо попросіть вибачення.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.