Акт доброти і доброї волі. Повчальна історія

Завжди допомагайте і підтримуйте тих, хто багато працює, щоб заробити та в цьому має потребу.

Г-н Філліпс якраз збирався покинути свій офіс, і він згадав, що його дружина попросила його принести 1 кг бананів. Коли він вийшов, то побачив через дорогу  стару. Вона продавала свіжі банани на вулиці. Містер Філліпс зазвичай купує банани в продуктовому магазині в декількох кварталах від свого офісу, але, оскільки він поспішав додому сьогодні, він думав про те, щоб купити їх тут.

Він підійшов до старенької та запитав ціну. Вона цитувала 7 доларів за 1 кг. Він сказав: «Але магазин, в якому я зазвичай купую, дає їх по 5 доларів за 1 кг, хіба ви не можете дати мені по тій же ціні?» Старенька сказала: «Ні, сер, я не можу дозволити собі заплатити таку ціну. Я можу продати їх вам за ціною 6 доларів за 1 кг. Це найкраще, що я можу вам дати. Містер Філліпс сказав їй: «Та нічого».

Він поїхав на машині у напрямку до звичайного продуктового магазину. Він увійшов всередину і взяв хорошу зв’язку бананів. Він пішов до касира, щоб заплатити за них, але був здивований, коли касир сказав йому, що ціна за 1 кг становить 10 доларів. Він сказав касиру: «Я купую тут банани кілька років, і це різке підвищення цін, не могли б ви запропонувати мені більш вигідну угоду, оскільки я буду постійним покупцем?» Менеджер підслухав його і підійшов. Він сказав містеру Філліпсу: «Вибачте, сер, але наші ціни фіксовані, ми не торгуємо». Містер Філліпс відчував себе трохи погано через такого байдужого ставлення. Він подумав на секунду і поклав банани назад.

Він повернувся до старенької. Вона одразу впізнала його і сказала: «Сер, я не можу відповідати цій ціні, я не зможу заробити ніякого прибутку». Г-н Філліпс сказав їй: «Не турбуйтеся про ціну, я заплачу вам 10 доларів за кг! А тепер дай мені 2 кг ». Старенька дуже зраділа, вона спакувала 2 кг бананів і сказала: «Я не можу взяти 10 доларів, але я візьму 7 доларів за кг. Я ціную твою доброту. “Вона також сказала йому:« У мого чоловіка був невеликий фруктовий магазин, але він сильно захворів. У нас немає дитини або родичів, які могли б нас підтримати. Нам довелося продати його магазин, щоб покрити його медичні рахунки, але він не зміг вижити ». Сльози текли з її очей. Вона сказала:« але тепер, щоб підтримати себе, я намагаюся продати те, що я можу дозволити собі купувати та продавати, щоб вижити до кінця мого життя ». Містер Філліпс сказав їй: «Не хвилюйся, у тебе все добре, і з завтрашнього дня я буду купувати у тебе тільки банани». Він витягнув свій гаманець, дав їй додаткові 100 доларів і сказав: «Візьми це, принеси ще більше різних фруктів для продажу завтра, вважай це передоплатою за фрукти, які я буду купувати у тебе. Ви можете заробити більше, якщо у вас буде більше варіантів фруктів для продажу ». Стара подякувала йому. Пізніше Він рекомендував багатьом своїм колегам купувати фрукти у жінки, що вони та зробили. і за підтримки мистєра Філліпса і багатьох інших покупців вона стала жити краще.

Мораль: Часто ми вибираємо великі торгові центри або великі продуктові магазини за покупками. Ми завжди платимо фіксовану ціну без торгу. Це нормально, оскільки у всіх нас є вибір, і у людей, які ведуть свій бізнес, теж є свої зобов’язання. Однак нам потрібно приділити трохи часу і подумати, чому у нас немає сміливості або причин торгуватися, роблячи покупки в великих магазинах, і чому ми намагаємося торгуватися з дрібними вуличними торговцями? Думай мудро. Завжди допомагайте і підтримуйте тих, хто багато працює, щоб заробити та в цьому має потребу. Подумайте, про що містер Філліпс подумав на секунду і чому він вирішив купити у бабусі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.