Навчіться цінувати те, що вам дають. Повчальна історія

В кінцевому підсумку ми робимо неправильні судження або помилки у своєму гніві, розпачі та розчарування.

Жив-був чоловік, який був дуже послужливим, добрим і щедрим.

Він був людиною, який допоможе комусь, не просячи нічого у відповідь. Він допоможе комусь, тому що хоче і любить.

Одного разу, йдучи по курній дорозі, ця людина побачила сумочку, тому він підняв її та помітив, що сумочка порожня.

Раптово з’являється жінка з поліцаєм і заарештовує його. Жінка продовжувала питати, де він сховав гроші, але чоловік відповів: «Коли я знайшов, там було порожньо». Жінка крикнула йому: «Будь ласка, поверни їх, це на плату за навчання мого сина».

Чоловік помітив, що жінці дуже сумно, тому віддав всі свої гроші. Він міг сказати, що жінка була матір’ю-одиначкою. Чоловік сказав: «Візьми це, вибачте за незручності».

Жінка пішла, і поліціянт затримав чоловіка для подальшого допиту. Жінка була дуже щаслива, але коли вона перерахувала свої гроші – вони подвоїлися, вона була шокована.

Одного разу, коли жінка збиралася платити школі за навчання свого сина, вона помітила, що за нею йде якийсь худий чоловік. Вона подумала, що він може її пограбувати, тому підійшла до поліціянта.

Це був той самий поліціянт, якого вона взяла з собою, щоб дізнатися про свою сумочці. Жінка розповіла йому про чоловіка, який слідував за нею, але раптово вони побачили, що чоловік падає. Вони підбігли до нього і побачили, що це той самий чоловік, якого вони заарештували кілька днів тому за крадіжку гаманця. Він виглядав дуже слабким, і жінка була збита з пантелику. Поліцай сказав жінці: «Він не повернув вам гроші, він віддав вам свої гроші в той день. Він не був злодієм, але, дізнавшись про те, що потрібно платити за школу, йому стало сумно і він віддав тобі свої гроші.

Пізніше вони допомогли чоловікові встати, і чоловік сказав жінці: «Будь ласка, платіть за навчання вашого сина, я бачив вас і стежив за вами, щоб переконатися, що ніхто не вкраде плату за навчання вашого сина».

Жінка втратила дар мови.

Мораль: життя дає вам дивні переживання, іноді шокує, а іноді може здивувати. В кінцевому підсумку ми робимо неправильні судження або помилки у своєму гніві, розпачі та розчарування. Однак, коли у вас з’явиться другий шанс, виправте свої помилки та поверніть послугу. Будьте добрими та щедрими. Навчіться цінувати те, що вам дають.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.