Мокрі штани. Повчальна історія з мораллю

Ми завжди повинні пам'ятати, що ми відчували, коли перебували в незручному стані, і не повинні глузувати над іншими коли вони потрапляють в таку ситуацію.

За своїм столом сидить дев’ятирічна дитина, і раптово між його ногами утворилася калюжа, а перед його штанів намокли.
Він думає, що його серце зупиниться, тому що він не може уявити, як це сталося.

Цього ніколи раніше не траплялося, і він знає, що, коли хлопчики дізнаються, вони над ним будуть сміятися.
Коли дівчатка дізнаються, вони більше ніколи з ним не заговорять, поки він живий. Хлопчик вважає, що його серце зупиниться, він опускає голову і молиться цією молитвою: “Дорогий Бог, це надзвичайна ситуація! Мені потрібна допомога зараз! ”

Він відривається від своєї молитви, і ось йде вчителька з виразом очей, яке говорить про те, що вона все помітила.
Коли вчителька йде до нього, однокласниця, на ім’я Сьюзі несе чашу із золотою рибкою, наповнену водою. Сьюзі спотикається перед вчителькою і з незрозумілих причин упускає чашу з водою хлопчикові на коліна.

Хлопчик удає, що сердиться, але весь час говорить собі: “Спасибі, Господи! Дякую пане!”
І раптом хлопчик став не об’єктом глузувань, а об’єктом співчуття. Вчителька поспішає йому на допомогу і дає йому спортивні шорти, які він одягає, поки його штани сохнуть.

Всі інші діти прибирають за його столом.
Нарешті, в кінці дня, коли вони чекають автобуса, хлопчик підходить до Сьюзі та шепоче: «Ти зробила це спеціально, чи не так?»
Сьюзі шепоче у відповідь: «Я теж одного разу намочила штани».

Мораль: Всі ми переживаємо в житті все хороше і погане.
Ми завжди повинні пам’ятати, що ми відчували, коли перебували в такому ж стані, і не повинні глузувати над іншими коли вони потрапляють в таку ситуацію.

Завжди намагайтеся зрозуміти їх ситуацію так, як якби ви самі опинилися в ній, і допомагайте якомога більше молячись Богу, щоб сьогодні ви були в змозі допомогти тому, хто цього потребує.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.