Дві дуже повчальні історії з мораллю

Є такі люди, хто ніколи не змінює своєї природи.

Свиня і вівця

Одного разу пастух знайшов товсту свиню на лузі, де паслися його вівці. Він дуже швидко зловив свиню, яка заверещала на весь голос, як тільки пастух узяв її на руки. Ви б подумали, почувши гучний вереск, що свиня жорстоко поранена. Але, не дивлячись на її вереск і спроби втекти, пастух сунув свою здобич під пахву і попрямував до м’ясника на ринковій площі.

Вівці на пасовищі були дуже здивовані поведінкою свині та пішли за пастухом і його підопічними до воріт пасовища.

«Що змушує тебе так верещати?» запитав один з овець. «Пастух часто ловить і забирає когось із нас. Але нам повинно бути дуже соромно підняти такий жахливий шум, як це робите ви ».

«Це все дуже добре», – з вереском і відчайдушним криком відповіла свиня. «Коли він ловить тебе, він тільки за твоєю шерстю. Але він хоче мій бекон! привіт-е-е! »

Мораль: легко бути хоробрим, коли немає небезпеки. Не порівнюйте дві різні ситуації, не розуміючи їх.

 ""

Фермер і змія

Холодним зимовим ранком фермер пройшов по своєму полю. На землі лежала змія, заклякла і замерзла від холоду. Фермер знав, наскільки смертоносної може бути змія, і все ж він підняв її та поклав собі за пазуху, щоб знову зігріти її.

Незабаром змія ожила і, набравшись сил, вкусила людину, який був такий добрий до неї. Укус був смертельним, і фермер відчув, що повинен померти. На останньому подиху він сказав що стояли навколо: «Навчіться на моєму прикладі не шкодувати негідника».

Мораль: є такі люди, хто ніколи не змінює своєї природи, незалежно від того, наскільки добре ми з ними поводимося. Завжди будьте пильні та тримайтеся на відстані від тих, хто думає тільки про свої інтереси.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.