Тримайтеся подалі від поганого оточення. Історія про лева і розумною лисиці

Чи не залучайте себе в погану компанію або погану ситуацію, інакше ви можете бути покарані не з вашої вини.

Деякі люди оточують себе такими людьми від яких надалі мають проблеми. Особливо якщо ви цих людей погано знаєте. Іноді через непередбачені обставини вам доводиться бути разом з м’яко кажучи, не сильно хорошими людьми. Потрібно швидко розпізнати який перед вами людина і якщо він погано впливає на вас, то обов’язково позбавляйтеся від його спілкування. Якщо ви цього не зробите, то піддаєте себе небезпеці. Не тільки морально будуть важко перебувати в оточенні людей, які приносять вам незручності або нещастя, але вони та психічно будуть тиснути на вас.

Спробуйте прочитати уважно та осмислити здавалося б просту історію, яка приведена нижче. Ви скоро зрозумієте, що першим двом дверям, нікуди було нібито діватися. Однак вихід завжди є. Причому з будь-якої ситуації. Можна втекти, сховатися, виїхати кудись далеко. Або звернутися за захистом. Звичайно, ви можете сказати, що є такі ситуації, з яких вибрати дуже важко і практично неможливо. Звичайно є, але для того і треба читати такі повчальні історії та вчитися на них. Якщо вже хтось наступив на граблі, то навіщо ж вам наступати на такі ж самі граблі, якщо можна скористатися досвідом інших людей.

Давним-давно в густому лісі жив лев. Одного ранку дружина сказала йому, що у нього неприємне дихання. Почувши це, лев зніяковів і розсердився. Він хотів перевірити цей факт з іншими. Тому він покликав трьох за межі своєї печери.

Спочатку прийшла вівця. Лев, широко відкривши рот, сказав: «Вівця, скажи мені, чи погано пахне з рота?» Вівця подумала, що лев хоче чесної відповіді, тому вона сказала: «Так, один. Здається, у тебе щось не так з диханням ». Льву не подобалася ця проста мова. Він накинувся на вівцю, убивши її.

Тоді лев покликав вовка і сказав: «Що ти думаєш? У мене неприємний запах з рота? » Вовк побачив, що сталося з вівцею. Він хотів бути дуже обережним, відповідаючи на питання. Отже, вовк сказав: «Хто сказав, що у тебе неприємне дихання. Воно солодке, як запах троянд ». Коли лев почув відповідь, він заревів від гніву, негайно напав на вовка і вбив його. “Підлабузник! ” Прогарчав лев.

 ""

Нарешті підійшла черга лисиці. Лев поставив йому те ж питання. Лисиця прекрасно знала долю барана і вовка. Тому вона кашляла і відкашлялась знову і знову, а потім сказала: «О, любий друже, останні кілька днів я дуже сильно застудилася. Через це я не відчуваю запаху ні приємного, ні неприємного ».

Лев пощадив лисицю.

Мораль: чи не залучайте себе в погану компанію або погану ситуацію, інакше ви можете бути покарані не з вашої вини. Іноді розумно триматися якомога далі від певних ситуацій.

Прочитавши вищевказану історію, завжди пам’ятайте, що потрібно уникати непотрібного вам оточення. А краще не потрапляти в такі ситуації, коли з них потім важко вибратися. Тому вмійте сказати немає і не спілкуйтеся з людьми, які не вселяють вам повагу і від яких не виходить доброта. Постарайтеся пройти повз такої компанії, яка поводиться неправильно. Намагайтеся заздалегідь передбачити, що буде якщо ви станете спілкуватися з такими людьми. Вам тоді будуть важко вирватися з їх впливу. Хоча є ще один варіант, до якого ви можете потрапити не бажаючи цього. Це коли ви влаштувалися на роботу і начальник виявився непорядною людиною, а іноді просто деспотом. У вас борються два почуття – звільнитися з добре оплачуваної роботи та шукати нову. Або терпіти деспотизм начальника і можливо він вас потім використовує у своїх підступних планах. Вибір звичайно за вами, але повірте – краще звільнитися! Тому що можете опинитися в такій ситуації як вовк у вищенаведеної притчі. Багато людей пройшли через такі ситуації та констатували, що найкращий варіант покинути таке оточення якщо це можливо. Навіть якщо це з якоїсь не залежить від вас причини неможливо – шукайте вихід як це зробити та все одно розлучайтеся з такими людьми.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.