ТОП-3 поради: як зберегти мир з колишньої, заради дітей

Пара прагне зберегти дистанцію, сподіваючись, що їм більше ніколи не доведеться бачитися

Розлучення не завжди закінчується хорошими умовами. Є почуття розчарування і гніву. Пара прагне зберегти дистанцію, сподіваючись, що одного разу їм більше ніколи не доведеться бачитися. Але якщо є залучені діти, тримати дистанцію нереально.

Коли мої батьки розлучилися, було ясно, що вони більше не можуть жити разом. У них була своя частка відмінностей. І як би вони не намагалися дати шлюбу шанс, вони обидва прийшли до висновку, що жити окремо і розлучатися було найкращим рішенням. Проте, мій батько був дуже залучений в життя своїх дітей. Мій батько і мати не дозволяли своїм почуттям один до одного втручатися в їх обов’язки батьків. Заради благополуччя своїх дітей вони погодилися залишатися спокійними. Ось кілька способів, якими розведені тата можуть залишатися поруч зі своїми дітьми.

З іншого боку, бувають ситуації, коли батьки постійно б’ються перед дітьми, не усвідомлюючи, який негативний вплив це справляє на них. Діти не наївні тому факту, що їхні батьки не задоволені один одним, але показувати такий тип поведінки не потрібно. Діти повинні бачити, що їхня мати і батько об’єднані як батьки понад усе.

Нижче наведені три ради про те, як зберігати спокій зі своїм колишнім чоловіком, грунтуючись на досвіді моїх батьків.

Повага

Намагайтеся не говорити негативно про інше батьку своїм дітям. Якщо ви розчаровані своїм колишнім, зберігайте ці почуття між вами і ним. Чи не нав’язуйте шкідливих думок вашого колишнього дітям. Діти повинні отримати власну думку про своїх батьків. Якщо ви все разом на шкільному та сімейному заході, переконайтеся, що ви проявили повагу настільки, наскільки це можливо. Дерогаторскій мову і поведінку перед дітьми неприпустимі. Вони вбирають все, що бачать і чують. Пам’ятайте, що благополуччя ваших дітей має першорядне значення.

Зв’язок

Після розлучення ви дуже мало хочете спілкуватися зі своїм колишнім. Але підтримка відкритих комунікацій через дітей має вирішальне значення. Порада від обох батьків завжди корисний при прийнятті рішень для дітей. Запросіть свого колишнього на шкільні заходи і зателефонуйте, щоб дізнатися, як діти вчаться в школі. Запитайте, що ви можете для них зробити. Постарайтеся взяти участь в їх житті якомога більше. Зроби себе доступним. Розлучення з чоловіком не означає, що ви розлучилися і зі своїми дітьми.

Розуміння

Ви не завжди можете погодитися з батьківськими пропозиціями і рішеннями один одного. Тим не менш, важливо розуміти, чому були зроблені певні пропозиції і рішення. Коли жоден з вас не може домовитися про щось, постарайтеся зустрітися десь посередині. Зрештою, ви обидва хочете, що краще для дітей.

Підтримка мирних відносин з вашим колишнім є проблемою. У вашому серці залишаються хворобливі почуття, через що важко навіть вважати себе милим. Але ви повинні пам’ятати, що діти на першому місці. Вся сім’я заслуговує спокійної атмосфери.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.