Засинайте через 60 секунд, використовуючи метод 4-7-8 і безсоння вам не страшне

Ви можете заснути менш ніж за хвилину, використовуючи метод 4-7-8 - і все, що вам потрібно зробити, це змінити спосіб дихання.

Ви можете заснути менш ніж за хвилину, використовуючи метод 4 – 7 – 8 – і все, що вам потрібно зробити, це змінити спосіб дихання.

Нездатність заснути – одна з найнеприємніших речей і більшість людей будуть намагатися з усіх сил, щоб заснути.

Той, хто зазнав невдачі з – за звичайних прийомів, таких як розслаблююча музика, підрахунок овець або розбризкування на подушку лавандовий спрей, повинен спробувати метод 4 – 7 – 8.

Шанувальники процесу сказали, що це може зайняти менше хвилини і це так само просто, як змінити спосіб дихання, повідомляє Medical News Today.

Доктор Ендрю Вейл, фахівець з інтегративної медицини в Університеті Арізони, пояснив, що ця техніка дихання виходить від індійських йогів, які використовують її під час практики медитації.

Доктор Вейль сказав: «Це єдиний найкращий метод, який я знайшов для того, щоб мати справу з поверненням до сну, якщо ви прокидаєтеся серед ночі».

Ви просто вдихаєте через ніс протягом чотирьох секунд, затримуєте дихання на сім секунд і повільно видихаєте ще вісім секунд.

Потім повторюйте, поки не заснете.

Крім того, що це допомагає при безсонні, він допомагає заспокоїти надмірно напружені уми, впоратися з тривогою і контролювати реакції гніву, змушуючи ваше серцебиття сповільнюватися.

Доктор Вейл продовжує: «Теорія полягає в тому, що, накладаючи певні ритми на дихання вашої добровільної системою, поступово вони індукуються в мимовільну нервову систему.

«І це приходить з часом. Так що це регулярність протягом декількох тижнів, місяців, років, що призводить до змін, які ви хочете “.

Доктор Вейль пропонує використовувати техніку два рази в день, щоб почати бачити переваги і тільки завершувати цикл чотири рази.

І якщо ви починаєте відчувати запаморочення, не хвилюйтеся, це абсолютно нормально – ви переконаєтеся в цьому через кілька раз.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!