Як підтримувати себе у формі в приміщенні під час епідемії коронавіруса

До сих пір не зовсім ясно, що тягне за собою період карантину для людей похилого віку, оскільки вони вважаються більш схильними до ризику, ніж інші.

До сих пір не зовсім ясно, що тягне за собою період карантину для людей похилого віку, оскільки вони вважаються більш схильними до ризику, ніж інші.

Коли літні люди не виходять на вулицю, рекомендується режим фізичних вправ в приміщенні, який фокусується на силі, витривалості, гнучкості і навичках.

Чоловікам рекомендується нарощувати силу, виконуючи 70 віджимань в день – в за два прийоми, якщо це необхідно – в той час як жінкам слід робити розминку кожен раз, коли на телебаченні в їхньому улюбленому серіалі з’являється перерва на рекламу.

Присідання допоможуть зміцнити ваші чотириглаві м’язи, а чистка зубів, стоячи на одній нозі з закритими очима, поліпшить рівновагу.

Зрозуміло, що ви можете виявити, що соціальне дистанціювання може бути нудним або розчаровує.

Ви можете відчути, що ваш настрій і почуття порушені, ви можете відчувати себе пригніченим, схвильованим або мати проблеми зі сном, коли ви не спілкуєтеся на вулиці зі своїми друзями.

У такі моменти може бути легко впасти в нездорові моделі поведінки, які, в свою чергу, можуть змусити вас почувати себе гірше.

Є прості речі, які ви можете зробити, щоб допомогти, залишатися психічно і фізично активними в цей час.

Карантин для літніх людей, також спричинить за собою великий психологічний стрес.

Дослідження в минулому пов’язували самотність і соціальну ізоляцію з підвищеним рівнем ожиріння, хвороби Альцгеймера, депресії і хвороб серця.

Ми знаємо, що тривале перебування вдома може бути важким, розчаровує і одиноким для деяких людей, і що ви або інші члени сім’ї можете відчувати себе пригніченими.

Це може бути особливо складно, якщо у вас мало місця або ви не маєте доступу в сад.

Важливо не забувати піклуватися про свій розум і тіло і отримувати підтримку, якщо вона вам потрібна.

Залишайтеся на зв’язку з сім’єю і друзями по телефону або в соціальних мережах.

Є також джерела підтримки та інформації, які можуть допомогти, такі як питання, що цікавлять вас на веб-сайтах в інтернеті або Фейсбуці.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.