Мама – це найкраще, що у нас є – цінуєте і бережіть її

Вчора у мене було одне з кращих побачень з моєю мамою за довгий час, хоча ми провели частину розмови в сльозах.

“Кожна наша дія впливає на життя оточуючих нас людей. Питання в тому, чи знаєте ви про свій вплив? ” – Артур Кармацці

Вчора у мене було одне з кращих побачень з моєю мамою за довгий час, хоча ми провели частину розмови в сльозах.

Це стало емоційним візитом, тому що ми говорили про набагато більше, ніж просто «Як пройшла твоя неделя?» або «Що ти зробила?» або «Що нового?»

На цей раз ми не просто дряпали поверхню, ведучи світську бесіду заради неї. Замість цього ми пірнули глибше. Ми говорили про реальні речі, які дійсно мають значення. Про це часто найважче говорити, тому що вони несуть найбільшу вагу.

Тим не менш, вони також є найбільш важливими.

Це те, що залишилося недомовленим, про що ми пошкодуємо найбільше, коли прийде наш час, і тому вчорашнє час було таким подарунком. Це дало нам обом шанс висловити себе якнайкраще в той момент.

Моя мама переживає важкі часи останнім часом.

Вона відчуває, що дві найважливіші речі в її житті (її життєва кар’єра вчителя і виховання трьох дітей) закінчилися. Пішла. Готово. Закінчилася. В результаті вона щосили намагається відчувати себе потрібною. Вона в своєму житті, де вона не впевнена, що буде далі, тому що вона не хоче відпускати те, що було. Її життя змінюється таким чином, що вона ще не готова, залишаючи її почуття втраченим і нестійким.

Її трьом дочкам зараз за тридцять, вони поза домом, з відносинами, роботою і власним життям. Ми всі зайняті своїм власним життям, і проводити час з нашими батьками вже не так просто, як це було, коли ми все ще жили вдома і бачили їх обох щодня.

Те, що це вже не так просто, не означає, що це все ще не важливо.

Я так вдячний за ці часи разом, тому що це дало мені можливість нагадати їй, що вона має значення, що вона улюблена, що вона важлива, і що вона найкраща мама, яку будь-хто коли-небудь міг просити.

Наш вчорашній візит справив на мене незабутнє враження, і я хочу сказати ще дещо, мам.

Я знаю, що іноді ви забуваєте, наскільки ви важливі для нас і для багатьох інших людей, чиї життя ви торкалися протягом всього свого життя. Але я знаю – і я ніколи не забуду.

Я знаю, що ви не завжди відчуваєте, що ваше життя має значення. Але я точно знаю, що це так, тому що це важливо для мене. І я буду постійно нагадувати вам про це при кожному зручному випадку.

Я знаю, що іноді ви не вірите, що вам цікаво чи що інші (наприклад, ваші діти) можуть бути зачаровані вашим життям. Але ми віримо в це – і ми хочемо знати більше. Коли я виросту (і, сподіваюся, стану трохи мудріші), я зрозумію, що ти набагато більше, ніж просто моя мама. На мій превеликий подив, виходить, що ваше життя не обертається навколо мене! До того, як я існував, ви вже були на цій землі, жили своїм власним життям і мали свій власний великий досвід.

Отже, тепер, коли я трохи подорослішав, я теж хочу дізнатися вас як людину. Я дбаю про тебе – не тільки як моя мама, але і як людина. Я хочу дізнатися про те, звідки я родом, і про жінку, яка мене виховала. Я хочу дізнатися більше про її життя, про те, хто вона, як про людину, і про всі речі, які сформували її, змінили її, кинули їй виклик і змусили її рости і стати тим, ким вона є сьогодні.

Я знаю, що іноді ти не відчуваєш, що тобі є що запропонувати. Але я бачу багатство знань, досвіду, мудрості і натхнення – і я тільки хочу, щоб ви зрозуміли, наскільки це важливо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.