Перше, що побачите на зображенні, розповість про те, що заважає вам побудувати міцні стосунки

Чому виникають проблеми у відносинах, коли, здавалося б, ви ідеально підходите один одному? Часто внутрішні комплекси чи травми не дають побудувати серйозний любовний союз.

Щоб дізнатися відповідь на питання, що заважає побудувати міцні відносини, можна скористатися психологічним тестом по картинці. Його легко та швидко зробити: потрібно подивитися на картинку та вибрати те, що побачили з перших секунд.

Що заважає побудувати міцні стосунки
Що заважає побудувати міцні стосунки

Чоловік із довгою бородою

Швидше за все, ви мали сумний досвід стосунків у минулому. Вони принесли вам багато страждань, через що існують серйозні проблеми з довірою до протилежної статі. Відкривати душу для вас означає оголитися, відчуваючи майже фізичний біль. Головний страх, що страждання знову повторяться. Вирішити проблему допоможе справжнє усвідомлення того, що неможливо будувати міцні відносини, не відкривши партнера. Потрібно глибоко усвідомити, що внутрішні шрами не повинні заважати пізнати справжню любов. Можливо, потрібно ще деякий час для загоєння ран, щоб з відкритим серцем йти назустріч партнеру.

Два білі птахи

Якщо ви побачили двох білих птахів, це ознака надто високих очікувань від партнера. Буде добре, якщо проведете самоаналіз і визначте список характеристик для майбутньої половинки. Ви можете зіткнутися із проблемою, що під цей список вимог ніхто не підійде, потрібно пам’ятати, що ідеальних людей не існує. У пошуках принца або принцеси, ви можете прогаяти шанс мати міцні відносини з реальною, хоч і не ідеальною людиною. Якщо ви бачите приклад “ідеальних” відносин перед собою, пам’ятайте, що така взаємодія відбувається через вирішення криз та проблем.

Гори

Швидше за все, ви віддаєте перевагу емоційцного віддалення, це і є головною проблемою у ваших відносинах. За характером ви часто недовірливі, вам відкритися людині вдається через деякий час. Ваша замкнутість не полегшує спілкування з людьми. Ви будуєте стіни, величезніші за попередні, замість того, щоб підпустити до себе людину. Відпустіть минуле, зближуйтеся поступово, доки не відчуєте себе у безпеці. Якщо минуло вже кілька місяців, а ви так і не наважилися розповісти про свої почуття – це стане проблемою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.