10 ганебних міфів про товстих жінок, ви ймовірно, завжди вважали це правдою?

Ось 10 найстрашніших речей, які люди говорять про огрядних жінок, але це неправда.

Ви можете бути здивовані

Мені дуже набридло чути, як люди кажуть: «Якби вона знала, що вона робить зі своїм здоров’ям, вона просто перестала б є і почала займатися спортом».

Або: «Чому такий-то не може перестати їсти?» Або “Так-то і так подає такий поганий приклад своїм дітям! ”

 ""

Давайте прямо скажемо про товстих жінок – тому що ганьба для тіла людей з надмірною вагою або ожирінням нікому не допомагає.

Це особливо важливо, враховуючи, що зв’язок між індексом маси тіла (ІМТ) і здоров’ям в кращому випадку неясна.

Фактично, вимірювання ІМТ ніколи не призначалися для використання лікарями, як сьогодні.

«Людина, що придумала ІМТ, прямо сказав, що він не може і не повинен використовуватися для вказівки рівня ожиріння у людини», – пише Кіт Девлін, директор Стенфордського проекту з вивчення математики у Вищій школі освіти.

«ІМТ був введений на початку 19-го століття бельгійцем по імені Ламберт Адольф Жак Кветлая. Він був математиком, а не лікарем. Він розробив формулу, що дозволяє швидко і легко виміряти ступінь ожиріння серед населення в цілому. допомогти уряду в розподілі ресурсів. Іншими словами, це 200-річний злом ».

Крім того, Девлін пояснює, що концепція ІМТ є «з наукової точки зору безглуздою» і «фізіологічно неправильної», так як, серед інших численних проблем, «вона не враховує відносні пропорції кісток, м’язів і жиру в організмі. Але кістка щільніше м’язів і в два рази щільніше жиру, тому у людини з міцними кістками, хорошим м’язовим тонусом і низьким вмістом жиру буде високий ІМТ ».

Навіть якщо ви не впевнені, що ІМТ є помилковим виміром, існує безліч інших міфів про ожиріння і повних жінок, які варто розглянути в новому світлі.

Ось 10 найстрашніших речей, які люди говорять про огрядних жінок, але це неправда:

 ""

Міф No 1: Толстих жінок потрібно вчити тому, як краще харчуватися.

Чи не правда. Насправді, оскільки популярне суспільство постійно підкреслює, що бути жінкою великого розміру небажано, багато хто з них мають ступінь доктора філософських знань в області харчування, споживання калорій і фізичних вправ. Коли ви страждаєте ожирінням, вам постійно про це нагадують.

Ваші лікарі (і інші, які люблять вести себе так, як вони) говорять вам, що будь-яка хвороба буде вирішена за допомогою вправ і правильного харчування, і іноді люди кричать на вас дерьмово на вулиці. Друзі часто намагаються бути «корисними», вказуючи вам на дієти.

Повірте мені, жінка, яка має справу з ожирінням, знає більше, ніж її доктор, про харчування, тому наявність інформації і знань про калорії, вуглеводи, жири і т. Д. Чи не є тим, чого вона потребує більше.

Міф No 2: Товсті жінки повинні просто ходити в спортзал і займатися спортом.

 ""

Це абсолютно безглуздо. По-перше, є така річ, як бути струнким і товстим.

Рух «Здоров’я на кожен розмір» націлене на те, щоб нагадати нам, що можна перестати концентруватися на втраті ваги і дозволити собі бути здоровим в першу чергу. Багато розмірні жінки підходять і часто займаються спортом.

Чому ви не бачите багато товстих людей в спортзалі або на пробіжки? Ну і справи, я не знаю, може бути, деяким людям не подобається, коли їх соромлять, над ними сміються, на них дивляться або опускаються.

Сказати щось на кшталт: «Гей, друже! Хороша робота! У тебе все відмінно! » або навіть “Ти йди, дівчинка! ” не допомагають

Міф No 3: Товсті жінки не розбірливі в зв’язках з чоловіками

 ""

Це огидно. У мене багато проблем з будь-якою жінкою, незалежно від того, якою її розмір називають безладним або щось в цьому роді.

Я навіть не можу зрозуміти, чому це неправильне сприйняття так злить мене.

Чому ця ідея зберігається? Я не знаю. Але я хочу офіційно заявити, що розмірна жінка має таку ж обачністю і інтелектом, як і струнка жінка.

Більшість жінок хочуть знайти доброго, люблячого партнера. Немає доступних статистичних даних, які доводять, що огрядні жінки більш безладні, ніж маленькі жінки.

Міф No 4: Товсті жінки подають жахливі приклади своїм дітям.

Бути тим, хто ненавидить себе, себе лаяти і самокритичним – поганий приклад для ваших дітей, і матері не потрібно Тучно робити це.

Прагнення любити себе і любити своїх дітей саме такими, якими вони є – незалежно від форми і розміру тіла – відмінний приклад для наслідування.

Коли ви любите себе, ви піклуєтеся про себе. Турбота про себе не означає бути худий, це означає, що ви повинні їсти багато здорової їжі і менше здорової їжі в помірних кількостях, тренуватися так, як це працює для вашого тіла, і бути добрими до себе як фізично, так і психологічно.

Міф No 5: Товсті жінки де-факто нездорові.

Ви не можете судити, наскільки здоровий хтось, дивлячись на них або зважуючи їх. Аналізи крові, рівень енергії і якість життя – кращий показник здоров’я.

Одне дослідження показало, що «підвищення метаболічних факторів ризику набагато сильніше пов’язана з ризиком смерті, ніж ожирінням».

Тобто, незалежно від вашої ваги, ці аналізи крові та інші об’єктивні показники здоров’я набагато більше говорять про вашому ризик смерті, ніж про ваш ІМТ.

Так що, так, ви можете бути гладким і здоровим!

Міф No 6: Люди товсті, тому що у всіх є розлад харчової поведінки.

Це просто неправда.

Дослідження розлади переїдання (BED) показали, що вага «сам по собі не є чинником ризику для BED. Люди з переїданням можуть мати надлишкову вагу, ожиріння або здорову вагу ».

Ви не можете сказати, у кого є розлад харчової поведінки, грунтуючись на тому, як людина виглядає – включаючи розлад харчової поведінки розгулу.

Міф No 7: Товсті жінки не мають сили волі.

Ризикну сказати, що все навпаки.

Як я вже говорив вище, багато жінок великого розміру сиділи на кількох дієтах і завалювали себе знову і знову. Але, як ми знаємо, обмежувальні дієти не працюють в довгостроковій перспективі.

Фактично, один з поширених міфів про повних жінок полягає в тому, що вони були б більш здоровими, якби тільки втратили вагу. По правді кажучи, важко знизити вагу, використовуючи голодні дієти або екстремальні фізичні вправи, і це часто призводить до дієти йо-йо.

Численні дослідження показали, що дієта йо-йо (технічно звана вагова їзда на велосипеді) насправді жахлива для вашого здоров’я! Більш того, жирові сорому просто не працюють!

Міф No 8: Товсті жінки мають низьку самооцінку.

Багато жінок мають низьку самооцінку і проблеми із зображенням тіла – не тому, що вони товсті, а тому, що нас постійно бомбардують ЗМІ, які говорять нам, що ми недостатньо гарні.

Те, що ти худий, що не робить жінку несприйнятливою до низької самооцінки, а то, що вона більше, не робить її більш імовірною.

Самоповага – це внутрішня робота. Це практика відмови від переконань про себе, які дав вам зовнішній світ, які говорять вам, що бути вами недобре. Вам не потрібно втрачати вагу, щоб позбутися від переконань, які впливають на вашу впевненість.

Міф No 9: Ніхто не вийде заміж за товсту жінку.

 ""

Це просто нерозумно. Просто озирнися навколо.

Міф No 10: Товсті жінки повинні сідати на дієту.

Ніхто не повинен сідати на дієту – ніколи. Більшість людей, які сидять на дієтах, наберуть вагу назад. Фактично, багато людей, які починають з меншої ваги, сідають на дієти, які потім викликають розлади харчової поведінки і збільшення ваги.

Як виявили дослідники, які вивчають циклічний вага і дієту йо-йо, «одна-дві третини втраченої ваги часто відновлюється протягом одного року, і майже весь втрачену вагу відновлюється протягом п’яти років.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.