Як пережити важкі часи в житті і все ж домогтися успіху

Коли справа доходить до кризи, вам потрібно вивчити стратегії, які допоможуть вам продовжувати жити.

Мати мрії, цілі і амбіції одночасно і захоплююче, і одна з найважчих речей, які ви коли-небудь відчували. І ви дізнаєтеся деякі з найскладніших істин на цьому шляху.

Часто ви починаєте свою кар’єру або малий бізнес, припускаючи, що ті, хто знаходиться в тому ж подорож, підтримають вас. Це не займе багато часу, поки ви не зрозумієте, що вони цього не роблять.

Ви зіткнетеся з руйнівним розбитим серцем, бар’єрами, відкиданням, шахраями, хуліганами і зовсім підступними істотами. Їх часто маскують під друзів, колег, генеральних директорів, політиків – це не залежить від галузі. Вони всюди.

Все ще хочете домогтися успіху? Тоді у вас має бути ставлення, що незалежно від того, що з вами відбувається, шоу триває.

Це теж твоє шоу. Нікого іншого. Якщо ви благословенні, у вас може бути сім’я і чи близькі друзі, які піклуються про вас через все це. Але коли справа доходить до кризи, вам потрібно вивчити стратегії, які допоможуть вам продовжувати шоу.

Ось кілька порад, які допоможуть вам пережити важкі часи:

1. Тримайте рутину

Як би важко це не було, краще дотримуватися своєї рутини якомога довше. Вставай одночасно, тренуйся. Якщо ви цього не зробите, ви можете опинитися в вихорі, від якого ви не можете втекти. Дотримуючись своєї рутини, ви зможете впоратися з ситуацією, коли виникають кризи.

 ""

2. Тренуйтеся і їжте добре

Продовжуй рухатися і їж якомога краще. Часто ми хочемо залізти в ліжко або почати їсти зручну їжу, коли переживаємо важкі часи. Ні. Встановіть собі один день, щоб розслабитися, а потім поверніться до того, щоб добре харчуватися і рухатися на наступний день. Сильне тіло дорівнює сильному розуму.

3. Розклад під час «нічого не робити»

Коли ми проходимо випробування або відчуваємо невдачі в бізнесі (та життя), іноді нам потрібно відсторонитися від всього і від всіх. Так що заплануйте в якийсь час, коли ви нічого не можете зробити «без провини». Але переконайтеся, що ви використовуєте цей час, щоб розслабитися, а не гасити проблеми.

4. Взяти новий ризик

Коли ви перебуваєте на самому низу, це найкращий час для ризику. Вам більше нічого втрачати. Це час, коли ви змушені приймати складні рішення, яких ви досі уникали. Будь мудрим, але будь сміливим і дій.

5. Упертість і позбутися від цього

Неважливо, яка ваша мета і хто б не намагався її знищити, не здавайтеся. Продовжуйте рухатися вперед (в тиші, коли це необхідно), і коли ви вийдете на вершину, ви здивуєте навіть свого самого завзятого ненависника.

6. Залишайтеся дипломатичними

Це так важливо. Незалежно від того, як люди зверталися з вами або через що ви проходите прямо зараз, не кажіть нікому поганого слова про це. Залишайтеся дипломатичними. Краще бути тим, хто мовчить, в той час як інші виглядають як дурні, що намагаються вас принизити.

7. Видаліть поганих людей з життя

Це те, що ви чините з кимось, хто, на вашу думку, більше не повинен бути частиною вашої подорожі. Не кажіть їм, просто нічого, почніть видаляти їх зі свого життя. Деякі повинні бути негайно заблоковані, оскільки вони токсичні, а інші можуть бути поступовими. Вам також не потрібно давати пояснення. Це твоє життя і ти можеш робити що хочеш.

8. Купи собі що-небудь нове

Це переверне будь-який настрій. Купіть собі те, що, як ви знаєте, зробить вас щасливим, і щось, що підвищить цінність вашого бренду і куди ви прямуєте. Подивіться на це як на мотиваційний подарунок для себе.

9. Забери себе на ніч або дві

Хапай друга і їдь на вихідні. Це здорово для душі, а також дозволяє вам розслабитися достатньо, щоб придумати чудові ідеї про те, як ви збираєтеся вирішувати вашу ситуацію. Використовуйте час, щоб у вільній формі «відкрити небо», розмірковуючи про свою кар’єру і бізнесі.

 ""

10. Нагадайте собі про велику картину

Неважливо, що ви пережили або переживаєте, ніколи не забувайте загальну картину. Ви просто проходите через цей рівень і переходите на наступний.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.