5 не настільки очевидних ознак того, що у вашого чоловіка роман

Як ви можете точно знати, що у вашого партнера немає роману?

Ви запевняєте себе, що це ніколи не відбудеться в вашому шлюбі. Але ваше невиразне занепокоєння і ваша інтуїція говорять вам, що щось не так.

Ви в жарт довели це до свого чоловіка перед сном, і він сказав вам, що ви вигадуєте. «Відрядження – це просто бізнес», – сказав він. Або за сніданком ви запитували свою дружину про її все більш частих вечірніх походах в спортзал, вона відмахнулася від нього з обіймами і обіцянкою, що ніколи не змінює тобі.

І все ж ви не можете позбутися від цієї ниючий думки в глибині своєї свідомості або від того трохи нудотного почуття, яке ви відчуваєте, коли відчуваєте щось неприємне.

Мій чоловік зраджує мені?

Ви параноїк або невпевнений?

Як ви можете точно знати, що у вашого партнера немає роману?

Існує безліч статей і ресурсів, в яких висвітлюються очевидні ознаки того, що ваш чоловік може вам змінювати – настрій змінюється, емоційно віддаляється з нізвідки і не звертає уваги на «дрібниці» в ваших стосунках.

У цій статті ми збираємося збільшити не настільки очевидні натяки на невірність.

Швидкий відмову від відповідальності: знаки не є абсолютними. Думайте про них як про ключі для подальшого розслідування, а не про факти, які ви можете використовувати в якості вагомих доказів у разі розлучення.

 ""

1. Ваш чоловік по-різному використовує свій телефон і інші цифрові пристрої

Подивимося правді в очі, в наші дні більшість з нас часто користуються нашими мобільними телефонами або комп’ютером. Ми очікуємо побачити наші програми для соціальних мереж, дивитися новини, грати в ігри або взаємодіяти в різних додатках чату. Однак зверніть увагу на зміни в тому, як ваш партнер використовує свій (або її!) Телефон і технічні пристрої.

Телефон вашого чоловіка раптово весь час мовчить? Вони ігнорують тексти і відмовляються відповідати на дзвінки, коли ви поруч?

Шахраї часто залишають свої телефони десь в приватному порядку (наприклад, в машині), коли проводять час зі своїми нічого не підозрюють подружжям. Це може означати, що вони намагаються уникнути сумнівних дзвінків і текстових повідомлень, перебуваючи в присутності їх дружина.

Якщо ви не залишите свій телефон в загальному просторі або не підете в іншу кімнату, щоб відповісти на дзвінок, це теж може щось сказати.

Ще один тонкий ознака – коли ти помічаєш, що любов твого життя завжди приклеєна до її телефону або іншому цифровому пристрої, але її історія текстових повідомлень і перегляду підказує зворотне. Вона часто чистить свої пристрої, тому що видалення всіх крихт стає пріоритетом для неї.

Нарешті, чоловік, який блокує свій телефон або iPad за допомогою коду або відбитка пальця (особливо коли вони звикли до цього), є ще одним не настільки очевидним натяком. Але будьте обережні, тому що протилежне також може бути знаком, коли ваш партнер раптово дізнається про своїх телефонних і технічних звички, надаючи вам повний доступ (коли він був параноїком з приводу конфіденційності), це може означати, що щось не так.

2. Ваш партнер докладає більше зусиль в своїй зовнішності

Коли відносини є новими, нерідко потрібно більше пам’ятати про свої звички догляду та гігієни – те ж саме відноситься і до зради подружжя.

Ваша дружина частіше голить ноги? Це вірний натяк на те, що вона більше усвідомлює свою зовнішність. Твій чоловік проводить багато часу в тренажерному залі? Він намагається схуднути або працює над пресом? Він збирається в гольф на вихідні зі своїми друзями, чому він приносить з собою одяг? Вона йде на дівич-вечір, чому вона так багато часу приділяє макіяжу і зачісок? Кого вони все одно намагаються вразити?

Партнер, який стрибає прямо в гарячий душ тільки через кілька хвилин після прибуття додому, може змити всі докази свого таємного роману. Іноді партнер-обманщик може запропонувати їм взяти на себе обов’язки пральні (замасковану для вас як послугу), тому що вони бояться, що ви можете виявити докази невірності, спустошуючи їхні кишені.

 ""

3. Раптово ваш чоловік стає більш грайливим, заповзятливим або експериментальним в ліжку

Здоровий глузд підказує, що змінюють подружжя перестануть займатися з вами сексом, вірно? Насправді, зворотне може бути правдою.

Коли партнер обманює, він або вона схильні компенсувати свої дії по відношенню до вас. Так що може бути раптовий перехід до надмірної уваги до ваших потреб в ліжку, і не дивно, що вони можуть раптово захотіти спробувати нові або дивні речі, які вони ніколи раніше не ініціювали.

Консультанти по відносинам пояснюють, що наявність нових прийомів в спальні є характерним результатом поєднання відновлення статевого потягу з виною.

4. Людина, яку ви, як ви думали, знали, починає зациклюватися на особистому житті

Коли ваш партнер раптово лягає спати пізно вночі, проводить занадто багато часу за комп’ютером або прокидається занадто рано, щоб в приватному порядку прочитати її електронну пошту, це може бути натяком на те, що щось відбувається.

Тут може бути застосовна логіка Джеффа Фоксворт (пам’ятаєте, якщо ви використовуєте диван у вітальні в якості меблів для патіо, ви можете бути бидлом)? Аналогічно, якщо ваш чоловік (дружина) починає створювати окремі банківські рахунки, свій власний план мобільного телефону, інший обліковий запис Amazon (у вас є зображення), у нього може бути роман. Хоча не всі люди, які роблять подібні дії, можуть бути звинувачені в шахрайстві, є велика ймовірність, що вони приховують від вас роман.

5. Раптово ваш партнер занадто милий з вами

Інший поширений стереотип відносин між подружжям полягає в тому, що вони будуть вести себе вороже і підло для вас і всієї сім’ї.

Проте, осипання вас подарунками «просто тому, що я думав, що вам сподобається», може бути натяком на те, що ваш партнер намагається компенсувати його або її неприпустиму поведінку.

Коли у вас і вашого чоловіка більше немає розбіжностей, і типові проблеми у відносинах ховаються за кермом, тому що ваш партнер більше не хоче про них говорити, це також може бути ознакою того, що їхні потреби задовольняються в іншому місці.

Останні думки

Обман і позашлюбні зв’язки були навколо з тих пір, як пара вперше сказала «я роблю», але чомусь це залишається однією з тих заборонених тем, які люди не хочуть відкрито обговорювати.

Реакція партнера і реакція на виявлення того, хто обманює партнера будуть відрізнятися в залежності від поточного стану відносин, культурного фону, виховання і цінностей. Естер Перель, один з найбільш шанованих у світі психотерапевтів із взаємин, пише в «Чому обманюють щасливих людей»: «Кожна справа буде визначати шлюб заново, і кожен шлюб буде визначати, яким буде спадщина цієї справи».

Не існує універсального індикатора або ознаки чоловіка, що має роман. Тим не менш, це допомагає дізнатися, які підказки потрібно шукати, тому що це набагато полегшує спілкування з вашим чоловіком. Отже, ви і ваш чоловік повинні вирішити, чи хотіли б ви обидва налагодити відносини або в кінці кінців розірвати шлюб.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.