Візьміть гарбуз і все, що є в холодильнику: як приготувати приголомшливу закуску Їжачок на святковий стіл

Таку закуску зможе собі дозволити кожен. Адже продукти можна взяти будь-які. Підійдуть і звичайні, і дорогі. Цей Їжачок стане головною стравою на святковому столі.

Цю фантастичну закуску можна поставити хоч на край столу, але непоміченою вона не залишиться. А вся її принадність у тому, що виглядає вона приголомшливо і готується з будь-яких продуктів, які є в холодильнику. Це ідеальний варіант красивої подачі фруктів й овочів на стіл. Також у такий спосіб можна оформити і м’ясну закуску з різними видами сиру.

Для приготування знадобиться гарбуз невеликого розміру, лимон, зубочистки, а от інші продукти вибирайте свій смак і бюджет.

Как красиво подать овощи и фрукты на стол?
Як красиво подати овочі та фрукти на стіл?

Продукти, з яких можна приготувати закуску у вигляді святкового їжачка: консервовані печериці, оливки і маслини без кісточок, коктейльні або помідори черрі, свіжі або мариновані огірки, міні моцарелла, твердий сир, мисливські ковбаски, шинка, рожевий виноград і кишмиш.

Як готувати?

Гарбуз розрізати навпіл, ложкою прибрати насіння. Зрізом вниз покласти на блюдо.

Усі продукти проколоти зубочистками і сформувати закуску. Не забудьте зробити їжакові очі з чорного перцю, щоб і він бачив щасливі обличчя усіх гостей.

Закуска Їжачок на святковий стіл: відео

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.